آشپزی با الی گولو

عدسی
نویسنده : - ساعت ۱۱:٢٩ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸٩/۱۱/٤
 

هر کس عدسی را یک شکلی درست میکنه مال من این مدلیه

 

 


عدس ۲ پیمانه

دال عدس  (عدس قرمز ) نصف پیمانه

پیاز داع ۲ قاشق غذاخوری ( من از تره فرنگی استفاده کردم)

زردچوبه و نمک و فلفل و کمی آب نارنج

یک قاشق آرد سفید

 

پیاز داغ درست کنید عدس را که قبلا پختید به آن اضافه کنید . دال عدس را هم اضافه کنید ( در قابلمه را نگذارید چون دال عدس خاصیت سر رفتن و کثیف کردن گاز را دارد! دال که پخت و زود هم میپزه اگر عین من عدسی لعابدار دوست دارین و دیدید لعابش کمه یک قاشق آرد را در کمی آب حل کنید و به موادتان اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد . نمک و فلفل و اگر دوست داشتین آب نارنج بزنید و موقع کشیدن کمی کره روی آن بدهید. ( من اینکارو نکردم چون میخواستم سالم تر باشه ) راستی اگه از آب مرغ هم استفاده کنید خیلی خوشمزه تر میشه. نوش جونتون