آشپزی با الی گولو

آش جو
نویسنده : - ساعت ۸:٢٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩٠/٢/۱٥
 

سلااااااااااااااااااااااااااام من اومدم باز

خوبین دوستان؟

مرسی از کامنتهای قشنگی که برام میذارین خیلی خوشحالم میکنین و بهم انرزی میدین

یکی از دوستان خیلی عزیزم دلش آش میخواست این بود که تصمیم گرفتم براش آش درست کنم.این آش محصول مشترک من و مامان گولو  است!

 

برای طرز تهیه بریم به ادامه مطلب

 


مواد لازم:

بلغور جو ٢ پیمانه سر خالی

نخود - لوبیا قرمز - لوبیا چیتی ( به تساوی از هر کدام ) ۵/١ تا ٢ پیمانه اگه دوست داشتین به جای لوبیا چیتی عدس اضافه کنید

برنج نصف پیمانه

سبزی آش ١ کیلو ( تره - جعفری -- اسفناج - شوید - گشنیز)

پیاز سرخ شده ۴. ۵ قاشق غذاخوری

سیر داغ یک قاشق غذاخوری

کشک به میزان لازم

زردچوبه - نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

حبوبات را از شب قبل خیس کنید اینطوری زودتر پخته میشن.

حبوبات را همراه با مقداری پیاز داغ بذارید نیم پز بشه. بعد بلغور جو را اضافه کنید و بذارید بپزه. وقتی پخت برنج را اضافه کنید وقتی برنج نرم شد سبزیجات را هم اضافه کنید و بذارید آش جا بیفته و غلیظ بشه.

آش جو به خاطر جو ته میگیره و سر میره واسه همین حواستون را جمع کنید بهش سر بزنید و مدام همش بزنید در قابلمه را هم کامل نذارید.

آخرش بهش نمک فلفل بزنین و با کشک و پیاز داغ و سیر داغ ( اینو دیگه خودم اضافه کردم معمولا به آش جو سیر نمیزنن ) تزئین کنید. من تو کشک و پیاز داغ و سیر داغ زردچوبه میریزم چون به نظرم آش با زردچوبه خیلی خیلی خوشمزه تر  میشه.

جاتون خالی 16400000