آشپزی با الی گولو

نون خامه ای
نویسنده : - ساعت ۱٠:۱٩ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/٢/۳
 

frenchhello.gif : 42 par 36 pixels. سلام دوستان

من نون خامه ای درست کردم!!!!! بالاخره ه ه ه!!!!!!! flabbergasted.gif : 22 par 24 pixels. خیلی خوشحالم hulasmiley.gif : 39 par 23 pixels. من از دستور هانی عزیزم استفاده کردم که اونم از دستور پریسا جون استفاده کرده بود. اینم لینک دوستای عزیزم

  http://hanichef.blogfa.com/post-40.aspx

http://parisa-cookingwithoutborders.blogspot.com/2010/12/blog-post_5075.html

برای طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه فرمائید.

 


مواد لازم:

کره: ۲/۱ پیمانه

آب: ۱ و ۴/۱پیمانه

آرد: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

نمک: ۴/۱ ق چ

ابتدا فر را با حرارت ٢00 درجه سانتیگراد یا ۴٠٠ درجه فارنهایت گرم کنید. ته سینی فر را کاغد روغنی پهن کنید.

آرد و نمک را 2 تا 3 بار با هم الک کنید.

کره را داخل ماهیتابه حرارت دهید تا آب شود آب را به آن اضافه کنید تا آب به جوش بیاد فقط کمی حالت جوش پیدا کنه کافیه.

آرد و نمک الک شده را یک مرتبه داخل آن بریزید . سریع هم بزنید تا بصورت مایع یکپارچه در آید و آب آن کاملا تبخیر شود.( لازم نیست خیلی روی آتیش باشه) بعد ظرف را از روی آتش برداشته و میگذاریم خنک شود. تخم مرغها را دانه دانه به مواد اضافه می کنیم و با همزن هم میزنیم تا خمیر کاملا نرم و یکپارچه شود. بعد مواد را داخل قیفی که سر ماسوره شکوفه دارد بریزید و با فاصله روی سینی فر بریزید ( برای عکس از وبلاگ هانی جون استفاده کنید) . به مدت 30 دفیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ذکر شده قرار دهید البته بعد 20 دقیقه  به فرتون سر بزنید چون دمای فرها با هم فرق میکنه.

نانها بعد از پختن پف کرده و طلایی میشوند.

بعد از اینکه نانها سرد شد با قیف از ته آنها توشون خامه زده شده بریزید. من از خامه قنادی استفاده کردم.

خیلی ممنونم از هانی عزیز و همینطور پریسای عزیز به خاطر این دستور خیلی خوب و راحت