آشپزی با الی گولو

مرغ هندی
نویسنده : - ساعت ٧:۱٤ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٢/٢
 

سلام

اسم اصلی این غذا تندوری چیکن (هندی) است اما من چون توش یک سری تغییرات دادم اسمشو عوض کردم. 

 


مواد لازم:

ران و سینه مرغ ٢ تکه

لیمو ترش تازه - فلفل سیاه- فلفل قرمز - زردچوبه و نمک  به میزان لازم

سیر له شده ۴ حبه

پیاز کوچک رنده شده یک عدد

پودر زنجبیل به میزان دلخواه

ماست معمولی یا چکیده ۴قاشق غذاخوری

کره یا روغن به میزان دلخواه ( اگه دوست ندارین استفاده نکنین )

رب ١ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا ران و سینه مرغ را با چاقو کمی برش داده و به آب لیمو و نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کنید. سیر و پیاز رنده شده - ماست - زنجبیل و رب را مخلوط کنید و مرغها را برای ٢ ساعت در این مخلوط بخوابانید . بعد از ٢ ساعت تکه های مرغ را داخل ظرف پیرکس چیده روی مرغها کره یا روغن مایع بمالید روی ظرف فویل بکشید و داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد بگذارید تا آرام بپزد. گه گاه هم درش بیارید و از سس مرغ اطراف مرغها روی آنها بریزید. مرغهای من تقریبا ۵/١ ساعت طول کشید تا پخته شد.

من که عاشق مزه این مرغ هستمdrooler.gif : 19 par 32 pixels. امیدوارم شماهام دوست داشته باشید.