آشپزی با الی گولو

دو پیازه ( شیراز)
نویسنده : - ساعت ۱:٤٥ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٢/٢
 

دستور این پلو را از مجله آشپزی ساناز و سانیا پیدا کردم کلا مجله این ماه بیشترش مختص غذاهای محلی بود و میدونم که خانم مینایی فراخوان زده بودن که شهر های مختلف دستوارت غذائیشون را براشون ارسال کنند تا در مجله چاپ بشه. تا اونجا که من شنیده بودم و البته نخورده بودم دو پیازه برنج نداره و خورش ماننده اما کاشف به عمل آمد که شیرازیها به این پلو  هم میگن دو پیازه.

میریم واسه طرز تهیه


مواد لازم:

برنج ٢ پیمانه

پیاز خرد شده ١ عدد

سینه مرع بدون استخوان و خرد شده یا فیله مرغ  ٣٠٠ گرم

رب گوجه فرنگی ١ قاشق غذاخوری

زیره - دارچین- زعفران حل شده به میزان لازم طبق ذائقه

پودر گل سرخ  نصف قاشق چایخوری ( من استفاده نکردم)

سیب زمینی مکعبی خرد شده و سرخ شده ١ عدد متوسط  

کره یا روغن و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را در روغن تفت دهید تا کم تغییر رنگ دهد مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ٢/١ پیمانه آب به مرغ اضافه کنید در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.

رب گوجه را در روغن تفت دهید - زیره و دارجین و در صورت تمایل پودر گل سرخ را اضافه کنید و تفت بدهید زعفران حل شده را هم اضافه کنید و در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید و بگذارید مرغ کامل بپزد و آب آن تبخیر شود.

سیب زمینی را مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ کنید .

برنجتون را آب کش کنید.

کف قابلمه روغن بریزید یک لایه برنج یک لایه مرغ و یک لایه سیب زمینی تا آخر! اجازه بدهید برنجتون دم بکشه و میل کنید.