آشپزی با الی گولو

خورش میگو
نویسنده : - ساعت ۸:٥٥ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/۱/۳۱
 

دستور این خورش خیلی خوشمزه را از فریبای عزیزم صفحه آشپزی جنوبی یاد گرفتم اگه کسی عین من حوصله نداره میگوها را دونه دونه بزنه تو خمیر و سرخ کنه و دنبال غذای کم چرب است این دستور خوبیه.

 

 


مواد لازم:

میگو ٢٠٠ گرم

سبزی خرد شده ( گشنیز و شنبلیله ) ٣٠٠ گرم میزان شنبلیله ١٠/١ گشنیز است فقط برای عطرش میزنیم اگر زیاد باشه به خورش طعم تلخی میده.

پیاز ١ عدد بزرگ

سیر  چند حبه به میزان دلخواه

رب ٢ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی متوسط ١ عدد

سیب زمینی متوسط ٢ عدد

نمک و فلفل زردچوبه و آب نارنج به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز داغ تهیه کنید بعد سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید سبزی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید رب گوجه و زردچوبه را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن به خورش آب اضافه کنید. سیب زمینی ها را مکعبی برش دهید همراه با یک عدد گوجه فرنگی خرد شده به خورشت اضافه کنید و بگدارید بپزد.

رگ پشت میگوها را در بیارید و به خورشت اضافه کنید نمک و فلفل و آب نارنج را اضافه کنید بعد از یک ربع خورش آماده است.

دوستان دقت کنید که این خورشت میگو است نه قلیه میگو! برای قلیه میگو باید از تمبر هندی استفاده کنیم.

نوش جونتون