آشپزی با الی گولو

نانک های پنیری
نویسنده : - ساعت ۱۱:٢٠ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳۸٩/۱۱/٤
 

این نانک های پنیری خیلی برای صبحانه  و بچه ها  خوشمزه هستن درست کردنشون هم راحته و وقت زیادی ازتون نمیگیره.

 


مواد لازم:

 

پنیر گودا رنده شده : 150 گرم

آرد گندم : 225 گرم معادل 4/1 2 پیمانه

بکینگ پودر: 2 قاشق سوپخوری

شیر: 8/1 لیتر معادل 1 پیمانه سر خالی

کره: 50 گرم معادل 3/1 پیمانه

خامه: 2 الی 3 قاشق سوپخوری

تخم مرغ: یک عدد

نمک: یک پر

طرز تهیه:

در یک ظرف گود آرد نمک و بکینگ پودر را الک کنید کره را که به دمای محیط رسیده با سر انگشتان به آرد اضافه کنید طوری که کاملا به خورد آرد برود.وسط آرد را گود کنید تخم مرغ که به دمای محیط رسیده را با مواد اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم سپس شیر را اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه کنید اگر خمیر سفت بود کمی شیر اضافه کنید خمیری که بدست میاد نه خیلی سفت است نه خیلی شل. ده  گرم از پنیر گودا را کنار گذاشته و مابقی را با خمیر مخلوط کنید تا به خورد آن برود. این خمیر ورز لازم ندارد در همین حد که مواد کاملا مخلوط شود کافیست.سپس کف سینی فر را چرب کنید با این مواد تقریبا ۸ تا ۹ چونه اندازه یک نارنگی کوچک درست کنید در سینی بچینید سطح روی آنها را ابتدا با خامه و بعد با پنیر کنار گذاشته شده بپوشانید.سپس گلوله های خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در فر طبقه وسط با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید. به مدت ۵ دقیقه نیز حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود. این نانکها را داغ نوش جان کنید.لبخند