آشپزی با الی گولو

شیرینی پاپل یا ترک
نویسنده : - ساعت ۸:۱٥ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/۱/٥
 

دستور این شیرینی خیلی خیلی خیلی خوشمزه  و شیک را از وبلاگ شکموی عزیزم پیدا کردم فقط نمیدونم کجاشو اشتباه کردم که خمیرم به دستم میچسبید و کنده نمیشد منم الکی واسه خودم روغن مایع و آرد بهش اضافه کردم و درست کردم با کلی سلام و صلوات گذاشتم تو فر فکر کردم خراب میشه اما نشد. خیلی هم خوشگل و خوشمزه شد. از شیرینی لیلا جون سفت تر شده اما خیلی خوشمون اومد ازش.


اینم آدرس وبلاگ لیلا جون

من تمام دستورو از روی وبلاگ لیلای عزیزم کپی میکنم یکی از دلایلی که فکر میکنم موجب شد شیرینی من عین شیرینی لیلا جونم نشه این بود که پودر کاکائوم خیلی خوب نبود . این شیرینی را هر سال عید میخوام درست کنم چون مهمونامون اینو بیشتر از همه خوردن !
مواد لازم:

ارد: 4/3 پیمانه
پودر شکر: 4/3 پیمانه
کره: 4/1پیمانه
بکین پودر: 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو: 3/1پیمانه
وانیل : 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
چیپس شکلات یا شکلات رنده شده :3/1 پیمانه
پودر بادام مقداری برای علطاندن شیرینی ها

ارد رو با شکر و بکین پورد مخلوط کنید و کنار بزارید
کره را روی حرارت اب کنید و پودرکاکائو را  اضافه کنید

و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و از روی حرارت بردارید و وانیل -تخم مرغ را اضافه کنید

 سریع هم بزنید تا یکدست شود
ارد رو کم کم به مواد کاکائو اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید
و چیپس شکلات رو اضافه کنید

از مواد گوله هایی اندازه گردو جدا کنید و در پودر بادام یا هر پودر دیگه ای که  رنگش روشن بود بغلتانید. من تو پودر پسته غلطوندم

 داخل سینی فر با فاصله بزارید چون موقع پختن پهن میشن وشیرینی ها  به هم میچسین
از این مقدار مواد تقریبا 16 تا شیرینی بدست میاد


و روی 170 درجه سانتی گراد به مدت 10-12 دقیقه بزارید تا بپزن

نوش جونتون

مرسی لیلای هنرمندم