آشپزی با الی گولو

پلو با رب انار
نویسنده : - ساعت ۸:٥٠ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩۱/٦/۳٠
 

براتون یک قاطی پلوی جدید ( از نظر خودم البته ! ) آوردم . دستورشو از مجله ساناز و سانیا پیدا کردم و امروز ظهر درست کردم و با سالاد خوردیم . اما بهتون پیشنهاد میکنم با ترشی میل کنید که خیلی خوشمزه تر میشه. 

 

طرز تهیه در ادامه مطلب .....


مواد لازم: 

برنج 3 پیمانه 

پیاز 1 عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده 200 گرم 

گردوی چرخ شده یک پیمانه 

کشمش پلویی ( شسته شده ) نصف پیمانه 

شکر 2 تا 3 قاشق غذاخوری ( بسته به ذائقه )

رب انار یک پیمانه ( من کمی کمتر ریختم )

نمک- زردچوبه- زعفران آب کرده به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را خلالی کنید و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی بشه، بهش زردچوبه اضافه کنید. گوشت چرخ شده را هم اضافه کنید و تفت بدین. بهش به میزان لازم آب جوش اضافه کنید و بذارین گوشت بپزه و آبش کشیده بشه. ( 20 دقیقه کافی است)

در این حین که گوشت در حال پختن است. کف یک ماهیتابه دیگه خیلی کم روغن بریزید و گردوی چرخ شده را یکی دو دقیقه تفت بدین. کشمش را هم بهش اضافه کنید و در حدی که مخلوط بشه حدود 30 ثانیه تفت بدین. 

شکر و رب انار را هم در این مرحله اضافه کنید و بذارین مواد به خوبی با هم مخلوط بشن. 

این مواد را به تابه حاوی گوشت اضافه کنید و بذارین با هم مخلوط بشن. نمک و زعفران آب کرده را هم در این مرحله اضافه کنید.

برنج را آب کش کنید و کف قابلمه مناسب هر ته دیگی دوست دارین بچینید و به ترتیب یک لایه برنج یک لایه از این مواد بریزید. 

من دیگه روی پلو روغن نمیدم وقتی مواد داخلش به اندازه کافی روغن دارن . در حد نصف پیمانه آب دور تا دور برنج بریزید، در قابلمه را بذارین و اولش با حرارت زیاد ( 10 دقیقه) و بعدش با حرارت ملایم به مدت 25 تا 30 دقیقه بذارین برنجتون دم بکشه. برای این پلو از دم کنی استفاده کردم وگرنه پلوم له میشد! 

دوست داشتیم بسیار زیاد، جای شما خالی خجالت