آشپزی با الی گولو

خورش قیمه با گوشت چرخ کرده
نویسنده : - ساعت ۱٠:۳٤ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٦
 

 خیلی وقتا مایه ماکارونی درست میکردم و به عنوان خورش روی پلو میریختم و میخوردم . اما این خورش عین خورش قیمه است فقط گوشتش چرخ شده است . ایده را از رزی جان گرفتم و خیلی خوشم آمد کلی هم در بسط و انتشارش تلاش کردم و به همکارا و دوستام ایده درست کردنشو دادم. 

درست کردنش خیلی ساده است به زودی هم براتون می نویسم 

یک روز گذشت و من آماده نوشتن شدم . انگاری این خورش خیلی خواهان داره و خیلیهاتون این مدل خورش قیمه را امتحان کردین. ماهی جون تو کامنتا برام نوشته بود که توش هل و گلاب هم میریزن که به نظرم خیلی خوشمزه میشه این دفعه منم میریزم مزه قیمه نذری میگیره چشمک

بریم به ادامه مطلب ....


مواد لازم : 

گوشت چرخ کرده 200 گرم 

لپه  نصف پیمانه 

پیاز یک عدد متوسط 

رب 1 تا 2 قاشق غذاخوری 

زرشک 2 تا 3 قاشق غذاخوری 

نمک - فلفل - دارچین - زردچوبه به میزان لازم

آب لیمو ترش 2 تا 3 قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه: 

پیاز را خرد کنید و در یکی دو قاشق روغن مایع تفت بدین تا طلایی بشه  ( حتما تا حالا متوجه شدین که من مزه پیاز سرخ شده را خیلی دوست دارم و وقتی تو غذا مزه اش را حس میکنم خیلی خوشم میاد  و معمولا پیاز غذاهام را خیلی ریز نمیکنم . اما خب یکی از اصول خورش خوشگل اینه که پیازش معلوم نباشه) وقتی پیاز طلایی شد کمی زردچوبه بهش اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین.

لپه را هم از قبل بذارین جداگونه بپزه. 

گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت بدین، رب را هم اضافه کنید و باز تفت بدین. 

دو لیوان آب به این مواد اضافه کنید و بذارین خورش بپزه، لپه پخته شده را هم در این مرحله به خورش اضافه کنید. اگه لپه شما خیلی زود پزه و ممکنه تو خورش وا بره بذارین وقتی گوشت پخت به خورش اضافه کنید. در اواخر طبخ  وقتی خورش کم آب شد  زرشک پاک کرده و شسته شده را بهش اضافه کنید. در کل 20 دقیقه با حرارت متوسط برای پخت گوشت کافیه. 

عکس خوب نشده ببخشید. زبان

بعدش نمک - فلفل و دارچین و آب لیمو به خورش اضافه کنید و با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.