آشپزی با الی گولو

پلو با جوانه ماش و لوبیا چیتی
نویسنده : - ساعت ۱٢:٤٤ ‎ق.ظ روز دوشنبه ۱۳٩۱/٦/٢٠
 

این پلو به درد کی میخوره؟ به درد یک موقع عین من که نمیدونین ناهار چی درست کنید و دارین از بیرون برمیگردین خونه ، یک دفعه چشمتون میخوره به ققسه انواع جوانه ها تو سوپر مارکت و میگین آخه تو چرا از جوونه ها استفاده نمیکنی؟ البته که خام این جوونه خیلی خاصیت بیشتری داره ولی من اینطوری نصفش را پختم و خوردم نصفش را هی رفتم سر یخچال خام خام خوردم . 

قبلا یک مدل پلو با جوانه ماش اینجا بهتون آموزش داده بودم . 

این پلو خیلی راحته و سریع آماده میشه من کنسرو لوبیا هم خریدم و اومدم خونه تند تند غذا رو آماده کردم و یک ناهار خوشمزه درست کردم، با ماست و سالاد شیرازی خیلی میچسبه. 

 

طرز تهیه هر وقت همت کنم ! نگران

خب روز تعطیله و من همت بنمودم برای نوشتن بریم به ادامه مطلب.....


مواد لازم : 

برنج دو پیمانه 

جوانه ماش 3 تا 4 پیمانه ( از تو بسته بندی که در آوردین بریزید تو سبد و بشورید)

کنسرو لوبیا چیتی یک قوطی ( یا اگه خیلی خانم هستید خودتون بذارین یک پیمانه لوبیا چیتی بپزه) 

پیاز یک عدد 

رب 1 تا 2 قاشق غذاخوری 

نمک - فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

اول پیازها را خلالی کرده و سرخ کنید بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و رب را هم اضافه کنید و تفت بدین. 

کنسرو لوبیا اگه استفاده کردین بذارین 20 دقیقه تو آب  بجوشه بعد درش را باز کنید آبش را خالی کنید و بریزین توی این مواد. نمک فلفل مواد را اندازه کنید. 

برنج را آب کش کنید و کف قابلمه مناسب ته دیگی که دوست دارین را بذارید و به ترتیب یک لایه برنج ، یک لایه لوبیا و یک لایه جوانه ماش بریزید . این جوانه ها بعد از پخت خیلی حجمشون کم میشه پس حواستون باشه که کم نریزید. 


با ته قاشق چند تا سوراخ ( هواکش ) روی پلو درست کنید و اطراف برنج کمی آب بریزید و بذارین برنجتون دم بکشه. من معمولا روی برنج روغن نمیدم . همین روغنی که واسه مواد داخلش استفاده کردم بسه به نظرم.

اینم پلوی راحت و خوشمزه ما