آشپزی با الی گولو

شیرینی نخودچی
نویسنده : - ساعت ۱۱:٤٠ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳۸٩/۱٢/٢٧
 

طرز تهیه شیرینی نخودچی را از وبلاگ بهار عزیز برداشتم و با کلی ترس و لرز درست کردمش به نظرم خوب شده اما چرا شیرینیهای بیرون رنگشون بهتره؟ از زعفران استفاده میکنن یا از تخم مرغ؟ اگه کسی میدونه خوشحال میشم که راهنمائیم کنه.

 

 


اینم آدرس بهار جون

http://bahar-food.blogfa.com/post-95.aspx

مرسی بهار عزیز توضیحاتت خیلی خیلی کامل بود و من برای اولین بار جرات کردم برای عید شیرینی درست کنم.