آشپزی با الی گولو

لپه پلو با زیره ( کرمانی )
نویسنده : - ساعت ٩:۱٠ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩۱/٦/٩
 

در مورد اینکه این پلو واقعا کرمانی است شک دارم . اما خواهرم برامون درست کرد و گفت کرمانی ها این پلو را درست میکنند با زیره و گوشت قلقلی ( یا مرغ پخته ریش ریش شده ) همراه با  لپه و بهش میگن لپه پلو . زیره توی این پلو خیلی پلو را خوشمزه میکنه 

عصری دارم برمیگردم تهران 

دستورش بمونه برای بعد 

خب 2 روزه که تهرانم ! بریم براتون توضیح بدم طرز تهیه را ....


مواد لازم: 

گوشت چرخ شده 300 گرم 

پیاز متوسط یک عدد 

برنج 3 پیمانه 

لپه یک پیمانه 

زیره سیاه پودر نشده 2 تا 3 قاشق غذاخوری سر پر 

نمک- فلفل- زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

اول از همه پیاز را با رنده ریز رنده کنید و به گوشت چرخ شده اضافه کنید ، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و ورز بدین و قلقلی های یک اندازه تهیه کنید و داخل روغن سرخ کنید ( من همیشه میریزیم تو آب جوش میپیزه ) خواهرم سرخ میکنه. 

لپه را هم بذارین بپزه و برنج را آب کش کنید و در مراحل آخر آب کش کردن لپه پخته شده را به آن اضافه کنید. 

زیره را به برنج و لپه آب کش شده اضافه کنید. 

این مواد را با هم مخلوط کنید. 

 کف قابلمه را هر ته دیگی که دوست دارین بچینید و به ترتیب یک لایه برنج یک لایه گوشت قلقلی بریزید. 

روی برنج را کمی آب و روغن بریزید و دم کنی بذارین سر قابلمه و بذارین پلوی شما دم بکشه. 

اینم یک عکس از نمای نزدیک تر 

خیلی خوشمزه بود جاتون خالی الان دلم باز لپه پلو میخواد.