آشپزی با الی گولو

کیک آب موز و سیب با سس شکلات
نویسنده : - ساعت ۱۱:۱٤ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳٩۱/٦/٥
 

سلام به روی ماهتون 

در جریان هستین که من کرمان هستم و پیش خواهرم، امروز عصر خواهرم گفت یک کیکی واسه ما درست کن دیگه . منم رفتم تو وبلاگ رزی جونم و بعد از گشتن بین یک عااااااااااااالمه کیک به این کیک رسیدم که البته مال رزی کیک پرتقال با سس شکلات بود ولی من آب پرتقال نداشتم جاش آب سیب و موز ریختم. کیک خیلی خوشمزه ای شد از رزی عزیزم خیلی ممنونم . دستور دقیق و خیلی خوبی داده بودی.

از اونجا که تو تنبلی دست همه را از پشت بستم فعلا عکسش اینجا باشه شاید فردا پس فردا دستورشو بذارم. 

خب بریم پیش به سوی طرز تهیه....


مواد لازم: 

روغن مایع 3/4 پیمانه 

شکر یک پیمانه 

تخم مرغ 2 عدد 

وانیل 1/4 قاشق چایخوری 

آرد 2 پیمانه 

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 

نمک 1 قاشق چایخوری 

آب سیب و موز یک پیمانه ( من از آب میوه آماده که به اسم نکتار موز و سیب هست استفاده کردم)

 

طرز تهیه: 

تمام موادی که برای درست کردن کیک استفاده میکنید و داخل یخچال هست بذارین 1 ساعتی بیرون یخچال بمونه تا هم دمای محیط بشه. 

اول آرد را با بکینگ پودر و نمک 3 بار الک کنید و کنار بذارین. 

فر را با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه . فر خواهر من با 150 درجه مناسبه و اگه بیشتر باشه کیکش میسوزه . پس لازمه که  چند بار امتحان کنید تا دمای مناسب برای پخت کیکتون دستتون بیاد. 

ما از قالب کمر بندی استفاده کردیم . شما هر قالبی که استفاده میکنید کفش را چرب کنید و اطرافش را چرب کنید. من کف قالب خودم را کاغذ روغنی انداختم و اطرافش را چرب کردم. 

خب حالا میریم سراغ طرز تهیه: 

شکر و روغن مایع را مخلوط کنید و با همزن هم بزنید. 

تخم مرغ ها را دونه دونه همراه با وانیل اضافه کنید و هم بزنید 

وقتی مایع این شکلی شد آرد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. اینجا الناز هم کمکم میکرد و مایع را به آرومی برام هم میزد.

تا این شکلی بشه. 

بعد آب میوه را بهش اضافه کنید و باز به آرومی هم بزنید تا این شکلی باشه.

بریزین داخل قالب.

بذارین به مدت 45 دقیقه داخل فر بمونه تو نیم ساعت اول در فر را اصلا باز نکنید که پف کیکتون میخوابه. بعد از 45 دقیقه با یک خلال دندون پخت کیک را چک کنید و ببنید اگه مواد کیک به خلال دندون نچسبید کیک شما آماده شده . اگه چسبید بذارین 5 دقیقه دیگه هم داخل فر بمونه. 

وقتی کیک آماده شد از فر درش بیارین و بعد از 5 تا 10 دقیقه که خنک شد توی ظرف مناسب برش گردونین. 

برای سس روش هم من در حد یک قاشق شکلات تلخ را با نصف قاشق کره ریختم تو یک ظرف شیشه ای و گذاشتم توی یک کاسه شیشه ای و گذاشتم روی حرارت کتری 2 قاشق هم بهش شیر اضافه کردم و گذاشتم نرم بشه و بعد روی کیک را از این سس ریختم .کمی هم شکلات چیپسی روش پاشیدم. 

اینم برش خوردش 

باز هم از رزی عزیزم ممنونم به خاطر این دستور خوب و خوشمزه