آشپزی با الی گولو

نخود پلوی مکزیکی
نویسنده : - ساعت ۳:٢٤ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩۱/٦/۱
 

طرز تهیه این نخود پلو را از مجله ساناز  و سانیا پیدا کردم به خاطر آویشنی که توش استفاده میشه با نخود پلوهایی که تا حالا خورده بودم فرق میکنه و مزه اش را دوست داشتم 

 

خب برم که براتون طرز تهیه را توضیح بدم اگه بدونین چقده این چند روز که پیش خواهرم هستم سرم شلوغه، بچه هاش خیلی سرمو گرم میکنن، الانم گفتم به من 10 دقیقه وقت بدین که این مطلبو بنویسم. ....


مواد لازم: 

برنج دو پیمانه 

مرغ 3 تیکه 

قارچ 6 عدد ورقه شده 

نخود فرنگی پخته شده یک پیمانه 

فلفل دلمه رنگی نصف یک عدد ( من استفاده نکردم ) 

پیاز یک عدد متوسط برای سرخ کردن - یک عدد کوچک هم برای پختن همراه با مرغ 

سیر 2 تا 3 حبه 

رب دو قاشق غذاخوری 

آب لیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری 

پودر آویشن نصف قاشق چایخوری 

پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری 

زعفران آب کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری 

زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

اول از همه مرغها را بذارین همراه با یک عدد پیاز و یک حبه سیر و یک لیوان آب بپزه. 

نخودها را هم بذارین همراه با مقداری آب بپزن. 

بعد پیاز متوسط  را خلال کرده و همراه با مقداری روغن تفت بدین تا سبک و طلایی بشه، سیرها را هم له کنید و به این مواد اضافه کرده و بعد بهش زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین. قارچها را بشورید و ورقه کنید و همراه با کمی آب لیمو به پیاز داغها اضافه کنید و قارچها را هم تفت بدین. 

به این مواد پودر آویشن - 2 قاشق رب - پودر زنجبیل و فلفل را اضافه کنید و تفت بدین. اگه فلفل دلمه ای داشتین در این قسمت مکعبی خرد کنید و به این مواد اضافه کنید و کمی تفت بدین. نخود پخته را هم اضافه کنید. همراه با نصف لیوان آب جوش. 

مرغ پخته شده را هم به این مواد اضافه کنید و اجازه بدین مزه مواد با هم مخلوط بشه و آب مواد کشیده بشه. حدود یک ربع برای این کار کافیه.

برنج را آب کش کنید. کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگی که دوست دارین را بذارین و بعد به ترتیب یک لایه برنج یک لایه از این مواد بچینید.

اطراف برنج کمی آب جوش بریزید و بذارین برنجتون دم بکشه . من دیگه روغن روی برنج ندادم. 

نوش جان