آشپزی با الی گولو

رشته پلو
نویسنده : - ساعت ۱۱:٤٠ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳۸٩/۱٢/٢٧
 

سلام دوستای گلم

بعد یک ماه دوباره سر و کله من پیدا شد اینقده تو اسفند درگیر بودم که اصلا غذا درست نکردم زحمت پخت و پز به عهده مامانم بود.دلم برای وبلاگم و شماها تنگ شده بود.

این رشته پلو را من شب چهار شنبه سوری درست کردم اما بعضیها هم رسم دارند که شب سال نو درست کنند به این نیت که به امید خدا رشته کار سال بعد دستشون بیاد.

 

 


مواد لازم:

برنج: دو پیمانه

رشته پلویی: به میزان دلخواه ( من اندازه نگرفتم)

کشمش: نیم پیمانه

پیاز داغ برای تزئین

گوشت چرخ شده یک پیمانه

پیاز کوچک رنده شده جهت مخلوط کردن با گوشت

خرما به میزان دلخواه برای تزئین

طرز تهیه قلقلی های رشته پلو:

گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز کوچک رنده شده نمک فلفل و زردچوبه خوب ورز بدهید. کمی از پیاز داغ را در ماهیتابه ریخته یک قاشق رب اضافه کنید و تفت بدهید یک لیوان آب بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید وقتی سس به جوش آمد با گوشت چرخ شده قلقلی درست کنید و بندازید داخل سس بعد از یک ربع  بیست دقیقه سس غلیظ شده و قلقلی ها آماده است.

هسته خرماها را در آورید و در روغن خیلی کوتاه  تفت دهید.

کشمش ها را بشویید و در کمی روغن خیلی کوتاه تفت دهید.

طرر تهیه برنج رشته پلو:

30 ثانیه قبل از برداشتن برنج برای آب کش کردن رشته های پلویی را به انداز دلخواه خرد کنید و داخل برنج بریزید تا با هم یک قل بخورند بعد برنج را آب کش کنید و بگدارید دم بکشد.

برنج که آماده شد روی آنرا با گوشتهای قلقلی پیاز داغ کشمش تفت داده شده در روغن و خرمای تفت داده شده در روغن و برنج زغفرانی تزئین کنید.

امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید.