آشپزی با الی گولو

کیک نارگیل
نویسنده : - ساعت ۱:٤٤ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳٩۱/٥/۱٤
 

این کیک را از رو دستور  شف هانی درست کردم و خیلی خوشمزه بود 

راستش یک تولد خودمونی برای خانم برادرم گرفته بودیم که بعد از مدتها من تصمیم گرفتم یک کیک درست کنم. از خوشمزگی این کیک نمیدونم چقده بهتون بگم خیلی بافت نرم و پوک و خوشمزه ای داره. اصلا فکر نمیکردم به این خوبی و خوشمزگی از آب در بیاد .سعی کنید حتما امتحانش کنید که ضرر نمیکنید.

 

طرز تهیه در ادامه مطلب ....


مواد لازم: 

آرد 2 پیمانه 

شیر یک پیمانه 

کره یک پیمانه 

تخم مرغ 3 عدد 

شکر 1 و 1/3 پیمانه 

وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری 

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری 

جوش شیرین یک قاشق چایخوری 

پودر نارگیل یک پیمانه ( من فکر کنم بیشتر هم ریختم ! )

خامه صبحانه یک بسته کوچک مربعی 

کمی نارگیل وشکلات رنده شده هم برای تزئین 

طرز تهیه :

اول از همه فر را بذارین با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم بشه. همه مواد را از یک ساعت قبل باید از یخچال بذارین بیرون تا همدمای محیط بشن.  کف قالب مورد نظرتون را چرب کنید و آرد پاشی کنید. ( اگه یک تکه کاغذ روغنی دایره ببرین و کف قالب بذارین خیلی بهتره و تو جدا کردن کیک راحت ترین.)

کره که در دمای محیط گرم شده بریزین داخل شکر  و با همزن هم بزنید.

 

بعد که به این مرحله رسید بهش دونه دونه تخم مرغ ها را اضافه کنید.

تا این شکلی بشه. 

بعد کم کم شیر را در چند مرحله بهش اضافه کنید. و همینطور در چند مرحله آرد و پودر نارگیل را اضافه کنید. 

بعد بریزین توی قالب که از قبل آماده کردین. اینجا بهش آرد و پودر نارگیل اضافه شده این رنگی شده. 

قالب را حدود 50 دقیقه بذارین داخل فر ( حرارت فرها با هم متفاوته و باید حرارت مناسب برای پخت کیک توی فرتون را خودتون به دست بیارین.) بعد از این مدت کیک را در بیارین و یک خلال دندون توش فرو کنید اگه بهش چیزی نچسبید کیکتون آماده است اگه بهش مواد چسبید بذارین 5 دقیقه دیگه هم توی فر بمونه . 

می بینید چه پف خوبی هم کرده. 

بعد از 10 دقیقه که خنک شد کمربند دور قالب را باز کنید و کیک را از صفحه زیرش به آرامی جدا کنید. 

روی کیک را خامه بمالید و پودر نارگیل و شکلات رنده شده روش بپاشید و بذارین تو یخچال تا کمی سفت بشه و خودشو بگیره. 

با تشکر از هانی و همینطور لیلای  گلم به خاطر این دستور خیلی خوب 

جای همگی خالی