آشپزی با الی گولو

شامی هویج
نویسنده : - ساعت ۱٠:۳٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۸
 

این روزا بازار انواع و اقسام کتلت و شامی حسابی داغه، هم بی دردسره هم اینکه سریع آماده میشه و به درد افطار هم میخوره. 

قبلا دستور کتلت با هویج را اینجا براتون گذاشته بودم . کلا هر دو تا دستور خیلی شبیه هم هستن و فرقای کوچیکی با هم دارن و در آخر مزه هاشون با هم متفاوت بود. 

طرز تهیه در ادامه مطلب 


مواد لازم: 

سیب زمینی بزرگ یک عدد 

هویج بزرگ دو عدد 

پیاز یک عدد 

گوشت چرخ کرده 300 گرم 

آرد نخودچی یک پیمانه 

تخم مرغ یک عدد 

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم 

گوجه فرنگی یا رب گوجه به میزان لازم 
آب لیمو 3  تا 4 قاشق غذاخوری  

 

طرز تهیه : 

سیب زمینی و هویج را پوست بکنید و بندازین تو خرد کن یا رنده کنید . پیاز را هم رنده کنید همراه با گوشت و آرد نخودچی ، نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ با هم مخلوط کنید.

خوب با هم ورز بیدن تا به این شکل در بیاد 

اگه مایه سفت بود بهش کمی آب ولرم اضافه کنید ( مایع من لازم نداشت ) 

روغن را داغ کنید و به شامی ها تو دستتون شکل بدین و  دو طرفش را در روغن سرخ کنید 

وقتی شامی ها سرخ شدن میتونید روی آنها گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی مخلوط شده با آب  با اون 3 تا 4 قاشق آبلیمو را بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بذارین تا شامی ها نرم شن. 

بفرمائید میل کنید 

منبع: مجله هنر آشپزی