آشپزی با الی گولو

خوراک دال عدس با قارچ
نویسنده : - ساعت ٩:۳۳ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩۱/٥/٤
 

قبلا یک خورشت دال عدس با مرغ اینجا بهتون یاد داده بودم ایندفعه با قارچ درست کردم.

راستش بعد از ظهر رفتم شهروند خرید و میدونستم شام هیچی نداریم و کلا حال و حوصله اینم نداشتم که وقت زیادی برای غذا درست کردن بذارم . فکر کردم مثلا کوکوی قارچ درست کنم. اما وقتی رسیدم خونه و رفتم تو آشپزخونه این دستور را از خودم اختراع کردم. برای شام خیلی سبک و خوبه . امتحان کنید که ضرر نمیکنید.

راستی اینم یک غذای مناسب واسه مجردهاست . دقت کردین که یک بخش جدید تو وبلاگم درست کردم برای مجردها ؟ کم کم دسته بندی مطالب وبلاگم را هم درست میکنم . از وبلاگ هانی جون هم ایده گرفتم که بک دسته بندی برای منوی ماه رمضان هم درست کنم که  اونم در حال انجام شدنه.

پیش به سوی طرز تهیه بسیار ساده ...


مواد لازم

پیاز متوسط یک عدد 

رب یک قاشق غذاخوری 

دال عدس 1/5 پیمانه 

قارچ متوسط 10 عدد 

نمک - فلفل - پودر سیر - زردچوبه و آب لیمو به میزان لازم 

 

طرز تهیه: 

اول از همه پیاز ها را خلالی کنید و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه بهش کمی زردچوبه اضافه کنید - رب را هم اضافه کنید و تفت بدین 

به این مواد فلفل و پودر سیر هم اضافه کنید و تفت بدین و 3 تا 4 لیوان بهش آب جوش اضافه کنید. قارچها را هم بشورید و درشت خرد کنید و به این مواد اضافه کنید. 

اینم عکس دال عدسه که چند بار بشورینش ( دال عدس زود میپزه و لعاب خوبی به خوراکتون میده )

 

بعد از یک ربع این دال عدسها را هم به قارچها اضافه کنید و بذارین با حرارت ملایم بپزه. 

وقتی دال ها هم پختن ( دال زود میپزه و به خودش آب زیادی جذب میکنه پس حواستون باشه که اگه لازم بود کمی آب جوش اضافه کنید)  2 تا 3 قاشق هم آب لیمو به موادتون اضافه کنید و خوراک شما آماده است. 

ما با نون خوردیم شماها اگه دوست داشتین با پلو بخورین اگه خواستین با پلو بخورین یک کم پر آب تر برش دارین. 

نوش جان