آشپزی با الی گولو

کشک بادمجان
نویسنده : - ساعت ۱٠:۱٦ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩۱/٤/۳۱
 

این کشک بادمجون را به روش مامانم درست کردم یک کشک بادمجون دیگه هم دارم اینجا که با این یکی متفاوته . 

دستورشم بمونه واسه چند روز بعد. عکسشو میذارم که مجبور شم حداقل تا چند روز بعد دستورشم بذارم . خیلی تو وبلاگ نویسی تنبل شدم دوستان. 

خب الان بریم ادامه مطلب که حال و حوصله نوشتن بهم دست داده ...


مواد لازم: 

بادمجان سرخ کرده یک کیلو 

پیاز یک عدد بزرگ  

سیر 3 تا 4 حبه ( شما اگه دوست دارین بیشترش کنید)

کشک به میزان لازم ( من تقریبا یک لیوان کشک استفاده کردم) 

گردوی آسیاب شده یا ریز خرد شده یک پیمانه 

نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

بادمجانها را پوست بکنید و نمک بپاشید بذارین نیم ساعتی بمونه تا تلخی بادمجون گرفته بشه، زیر آب بشورین تا شوریش بره با دستمال خشک کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. ( من از بادمجون سرخ شده فریزری استفاده کردم).

پیاز را خرد کنید و بذارین با مقداری روغن طلایی بشه ، سیر له شده را هم بریزید توش و به این مواد کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین. من پیاز داغ دوست دارم درشت باشه و توی غذا حس بشه . شما اگه دوست دارین پیازاتون را ریزتر خرد کنید. 

گردوی خرد شده یا آسیاب شده را به پیازها اضافه کنید و تفت بدین.

بادمجونهای سرخ شده را به این مواد اضافه کنید.

من بادمجونها را قبل از ریختن تو ماهیتابه با چاقو خرد کردم. ( اگه اینکارو نمیکردم باید بعد از اینکه بادمجونها پخته میشدن اونا رو را گوشتکوب له میکردم که اینطوری دسته گوشتکوب داغ میشه و دستم میسوخت، منم جون دوووووست! )

پس بادمجونای سرخ شده فریزری را با چاقو خرد کردم و به موادم اضافه کردم.

 

و باز تفت دادم 

یکی دو لیوان آب جوش هم به موادم اضافه کردم و گذاشتم مواد بپزن.

 

اگه بادمجون سرخ شده را خرد نکردین به این مرحله که رسیدین بادمجون ها را با گوشتکوب له کنید. 

کشک را هم اگه پاستوریزه نیست بذارین 20 دقیقه بجوشه و به این مواد اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید ( کشک شوره حواستون باشه کشک بادمجون شور نشه) و اجازه بدین آب مواد خوب کشیده بشه.

کشک بادمجان شما دیگه آماده است . روش را با نعنا ، پیاز داغ - سیر داغ - گردوی خرد شده و کشک تزئین کنید. 

نوش جان