آشپزی با الی گولو

خورش قارچ
نویسنده : - ساعت ۱٠:٢٩ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸٩/۱۱/٢٧
 

دستور تهیه این خورش را از کتاب خانم رزا پیدا کردم یادمه همیشه از بچگی عاشق عکسای کتاب خانم رزا بودم بعضی وقتا شبا موقع خواب میشستم نگاه میکردم با لذت البته هنوز هم دیدن عکسای کتابشون واسم لذت بخشه. روحشون شاد و یادشون گرامی که الحق استاد مسلم آشپزی بودن .

 

 


مواد لازم:

فیله مرغ   3 عدد ( یا ران و سینه مرغ )

قارچ خرد شده 1 پیمانه

پیاز یک عدد

تخم مرغ یک عدد

آرد نصف قاشق غذاخوری

آب لیمو به میزان دلخواه

زغفران آب کرده - نمک و فلفل به میزاه دلخواه

طرز تهیه :

پیاز را خلال کنید و در روغن تفت دهید . فیله مرغ را تکه تکه کرده به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ( اگه از سینه و ران مرغ استفاده کردید اول بذارید با مقداری آب و پیاز بپزد بعد به پیاز داغ اضافه کنید). آرد را به مواد اضافه کنید و کمی تفت بدهید بعدقارچ را ورقه ورقه کنید کمی آب لیمو بزنید  و در کمی روغن با حرارت زیاد تفت بدید این جوری قارچ رنگش سفید میمونه. قارچها را به مرغ و پیاز اضافه کنید نمک فلفل و زعفران آب کرده را اضافه کنید ( من رب هم زدم چون کلا عاشق غذاهای فرمز هستم) کمی آب بریزید و بذارید خورشت بپزه و جا بیفته . اواخر طبخ خورشت آب لیمو طبق ذائقه خودتون اضافه کنید و یک دونه زرده تخم مرغ را هم برنید و به خورشت اضافه کنید و خورشت را هم برنید تا زرده بسته شود( من سفیده را هم ریختم چون حواسم نبود!) خیلی خوشمزه بود من دوست داشتم سیب زمینی سرخ شده هم میذاشتم کنارش اما به خاطر گلو دردم نمیشه فعلا. من کی خوب میشم پس؟