آشپزی با الی گولو

ماکارانی با تن ماهی
نویسنده : - ساعت ۱٠:٠٧ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳٩۱/٤/٢٥
 

این یک غذای فوری فوتی که برای مجردها هم خیلی مناسبه . میخوام یک بخش جدید تو وبلاگم درست کنم برای مجردها . این اولین پستشه . دستورشو هم فردا پس فردا یا پس پس اون فردا میذارم خجالت

 

بریم که طرز تهیه را بگم براتون ....


مواد لازم: 

تن ماهی یک قوطی 

پیاز یک عدد متوسط 

گوجه فرنگی 3 عدد متوسط 

رب یک قاشق غذاخوری 

ماکارانی شکلی به اندازه لازم ( دیگه اینو خودتون اندازشو دستتون باید بیاد) 

آب لیمو 3 تا 4 قاشق غذاخوری 

نمک- فلفل- زردچوبه - پودر سیر به میزان لازم ( ادویه دیگه هم دوست داشتین اضافه کنید من اینا را استفاده کردم) 

حتی میتونید یک نصفه قرص عصاره مرغ یا گوشت یا سیر یا پیاز  هم به عنوان ادویه استفاده کنید اما یادتون باشه دیگه نمک نریزین چون این قرصها خودشون نمک دارن 

 

طرز تهیه: 

داخل قابلمه آب بریزین همراه با مقداری نمک و روغن مایع بذارین جوش بیاد و ماکارانی های شکلی را بهش اضافه کنید و به اندازه ای که روی بسته بندیش نوشته بذارین بجوشه و نرم بشه . این ماکارانی های شکلی کمی دیرتر نسبت به ماکارانی رشته ای نرم میشن. حواستون باشه که میخوایم این ماکارانی را دم کنیم نذارین خیلی له و لورده بشه از شکل و قیافه بیفته.بعد بریزین توی آب کش و روش آب بریزید و زیر و روش کنید تا شوری و لزجیش بره. خیلی ها شاید این کارو نکنن اما من همیشه حسابی زیر و روش میکنم و خوب آب میریزم روش. 

از اون طرف تو یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه. 

کنسرو تن ماهی را حتما بذارین 20 دقیقه داخل آب جوش بجوشه . آب که جوش آمد 20 دقیقه وقت بگیرین و بذارین بجوشه . خواهشا این کار را حتما انجام بدین . تا حالا چند مورد مرگ و میر بر اثر استفاده از تن ماهی گزارش شده. 

بعد روغن تن را اگه دوست داشتین بگیرین یا اینکه عین من با همون روغنش بریزید داخل پیاز داغ و تفت بدین . زردچوبه هم توی این مرحله اضافه کنید. 

گوجه فرنگی ها را مکعبی خرد کنید و به این مواد اضافه کنید . همراه با پودر سیر  و نمک و فلفل با هم تفت بدین.

یک قاشق رب را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و به این مواد اضافه کنید و بذارین مزه ها قشنگ با هم قاطی بشن و به این شکل در بیان.

به این مواد  3 تا 4 قاشق آب لیمو اضافه کنید . اگه فلفل دلمه هم  داشتین ریز خرد کنید و به این مواد اضافه کنید خوشمزه تر میشه. من نداشتم متاسفانه ! 

کف قابلمه کمی روغن بریزید  ته دیگ نون یا سیب زمینی ورقه شده بذارین . یا اینکارم نکنید ته دیگ ماکارانی خودش خیلی خوشمزست. 

بعد به ترتیب یک لایه ماکارانی و یک لایه از این مواد بریزید. 

بذارین با حرارت متوسط حدود 25 تا 30 دقیقه دم بکشه . حواستون به ته دیگ هم باشه که نسوزه و به اندازه کافی برشته بشه. 

نوش جان چشمک