آشپزی با الی گولو

خورش قیمه با قارچ
نویسنده : - ساعت ۱:٠٦ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳٩۱/٤/۱٧
 

شب خوش. ساعت یک نصفه شبه و من خوابم نمیره ! چرا؟ چون امروز تا ساعت 12 ظهر خواب بودم خب ! 

امروز میخواستم خورش قیمه با گوشت چرخ کرده که رزی جون تو وبلاگش یاد داده بود را درست کنم . اما دیدم تو یخچال یک عالمه قارچ داریم . من نمیدونم مامانم چرا میره کیلوئی قارچ میخره منتظر قارچ هم زود خراب میشه باید زود مصرف کرد. این بود که جاش این خورش را درست کردم . عین خورش قیمه است فقط به جای گوشت توش قارچ داره. 

 

طرز تهیه در ادامه مطلب ....


مواد لازم: 

پیاز یک عدد 

لپه نصف پیمانه 

قارچ 10 عدد متوسط 

رب 1 قاشق غذاخوری 

زرشک کمی 

آب لیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری 

نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

پیازها را خلال کنید و در کمی روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه بهش کمی زردچوبه اضافه کنید. لپه ها را بشورید و به پیازها اضافه کنید و تفت بدین ( تو این خورش که از قارچ استفاده کردم و احتیاج به زمان پخت زیادی نداره من لپه را همین اول ریختم ولی برای خورش قیمه معمولی لپه جداگونه تفت میدم و وقتی گوشت نیم پز شد به خورش اضافه میکنم ) وقتی لپه را تفت بدین لپه وا نمیره . 

بعد از تفت دادن لپه ها یک قاشق رب را به مواد اضافه کنید و تفت بدین 

مقداری آب جوش به این مواد اضافه کنید و اجازه بدین لپه ها پخته بشن. قارچ ها را بشورید و دو تکه کنید و با کمی آب لیمو مخلوط کنید و در روغن تفت بدین  وقتی لپه پخت قارچها را اضافه کنید . نمک - فلفل و آب لیموی خورش را اندازه کنید و بذارین خورش جا بیفته. زمان کمی برای این کار لازمه حدود یک ربع کافیه. 

سیب زمینی را هم جداگانه سرخ کنید . وقتی خورش آماده شد بهش کمی زرشک اضافه کنید و خورش را توی ظرف مناسب بریزید و روش را با سیب زمینی خلالی تزئین کنید.