آشپزی با الی گولو

یتیمچه بادمجان
نویسنده : - ساعت ٦:۳۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩۱/٤/۱٥
 

ما از وقتی بچه بودیم مامانم یتیمچه بادمجان را این شکلی درست میکرد . شبای تابستون هم خیلی زیاد از این غذا میخوریم. 

البته من یک مدل دیگه هم تو ذهنم دارم که اونم به زودی درست میکنم و دستورشو میذارم .

خب بفرمایید برین براتون توضیح بدم . خیلی راحته و سریع آماده میشه 

طرز تهیه در ادامه مطلب ....


مواد لازم: 

بادمجان سرخ کرده 5 تا 6 عدد 

پیاز یک عدد 

سیر 3 تا 4 حبه 

گوجه فرنگی درشت 2 عدد 

سیب زمینی یک عدد درشت 

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم 

یک قاشق غذاخوری رب گوجه 

 

طرز تهیه: 

پیازها را خلال کرده و سرخ کنید. سیر له شده را اضافه کرده و همراه با کمی زردچوبه تفت بدین 

گوجه ها را مکعبی خرد کنید ( اگه خواستین پوستشو بگیرین من که تو آشپزی حال و حوصله این کارا را ندارم ) و همراه با بادمجان سرخ شده به پیازها اضافه کنید.

در ماهیتابه را بذارین وقتی گوجه ها کمی نرم شدن در یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری رب را حل کنید و همراه با نمک و فلفل به این مواد اضافه کنید و سیب زمینی ها را هم ورقه کنید و روی آنها بچینید.در ماهیتابه  را بذارین تا با حرارت ملایم پخته بشه. من آخر سر کمی هم آبغوره به این مواد اضافه کردم . با نون و ماست و سبزی تازه خوشمزه میشه.

نوش جان لبخند