آشپزی با الی گولو

خورش دال عدس با مرغ
نویسنده : - ساعت ٤:٥۳ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩۱/٤/٩
 

بعد از ظهر جمعه همگی به خیر 

دیروز میخواستم غذا درست کنم اصلا تو حس و حالش نبودم هی میرفتم سر یخچال به مواد تو فریزر و یخچال نگاه میکردم بعد دوباره در یخچالو می بستم و میگفتم ولش نیمرو درست میکنم خجالت اما یک دفعه یاد این خورش افتادم که از خواهرم یاد گرفته بودم. بهش زنگ زدم و یک بار دیگه دستورشو پرسیدم و زودی دست به کار شدم. زمان آماده کردنش بیشتر از نیم ساعت هم طول نمیکشه و بسیار هم خوشمزه و خوش خوراکه. این خورش را هم میتونید با نون میل کنید هم با پلو.

 


مواد لازم: 

پیاز یک عدد بزرگ 

سیر 4 یا 5 حبه 

فیله مرغ 4 عدد 

دال عدس یک پیمانه 

سیب زمینی بزرگ یک عدد 

رب یک قاشق غذاخوری 

نمک- فلفل - زردچوبه - دارچین - آب لیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه : 

پیاز را خلال کنید و سرخ کنید در اواخر سرخ شدن سیرهای له شده را اضافه کنید و همراه با کمی زردچوبه تفت بدین. مرغ های تکه شده را اضافه کنید و تفت بدین. یک نوک قاشق چایخوری دارچین و مقداری فلفل و یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید و با هم تفت بدین.

البته شما مرغاتون را قشنگ قبلش تفت بدین من خوب این کارو نکردم میگم که حوصله ام صفر بود دیروز. 

بعد بهش 3 4 لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین مرغ بپزه . 

بعد از نیم ساعت سیب زمینی مکعب شده را بهش اضافه کنید و بذارین سیب زمینی ها بپزن. 

دال عدس را هم بشورید و کنار بذارین 

 

10 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل بپزن دال عدس را به مواد اضافه کنید. دقت کنید که دال عدس آب زیادی به خودش میکشه و نذارین خورشتتون کم آب بشه.  اگه خورشت آب لازم داشت بهش مقداری آب جوش اضافه کنید. زمان پخت دال کوتاهه . حدود 10 دقیقه تا یک ربع کافیه . 

نمک خورش را بزنید و بهش کمی آبلیمو اضافه کنید و خورش خوشمزه شما آماده است. 

لیلا جونم خواهر گلم مرسی به خاطر این دستور خوشمزه که بهم یاد دادی عزیز دلم ماچبغل

اینم یک عکس از نزدیک ببینید چقده خوشمزه بووووووووود. الان بازم دلم میخواد هنوز یک کمش مونده تو یخچال. شب میرم سراغش تهشو در میارم خجالت