آشپزی با الی گولو

پیتزا
نویسنده : - ساعت ٩:٢٧ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳۸٩/۱۱/٢٧
 

طرز تهیه این پیتزای خیلی خوشمزه را از وبلاگ غذاکده خانگی بهار عزیزم پیدا کردم یعنی من اصلا تا به حال یه دونه پیتزا هم درست نکرده بودم اما یه دفعه دلم خواست و جاتون خالی خیلی هم خوب شد.اینم لینک بهار عزیز

http://bahar-food.blogfa.com/post-66.aspx

 

بریم که طرز تهیه را داشته باشیم


من نصف مواد بهار جون استفاده کردم.

مواد لازم:

شیر نصف پیمانه

خمیر مایه فوری نصف یک قاشق سوپخوری

روغن مایع ۴/١ پیمانه ( میتونین از روغن زیتون هم استفاده کنید)

نمک ٢/١ قاشق چایخوری

آرد در حدی که مواد به دست نچسبد ( من پیمانه نکردم ) اما طبق دستور باید بین ١ تا ۵/١ باشد.

خمیر مایه فوری و نمک را در شیر سرد حل کنید هم برنید تا خوب مخلوط شود.( دیگه احتیاج به استراحت ندارد بر خلاف خمیر مایه معمولی ) سپس روغن را اضافه کنید هم بزنید  و کم کم آرد را بریزید من با الک به ارامی آرد را اضافه کردم تا حدی که آرد به دستم نچسبید دقت کنید که آرد بیش از حد نریزید که خمیر سفت و خشک شود.

 بعد شروغ کنید به ورز دادن تفریبا حدود یک ربع من ١٠٠ بار هم خمیرم را  پرت کردم تو کاسه اینجوری یک خمیر خوشگل و لطیف و نرم به دست میاد. بعد روی خمیر کمی آرد بپاشید روش دستمال پهن کنید و بذاریدش یه جای گرم مثلا تابستون تو خود آشپزخونه خوبه اما نه اینکه جلو کولر باشه. من گذاشتمش نزدیک رادیاتور دقت کنید که اگه بیش از حد هم گرم باشه خمیر فاسد میشه . تقریبا یک ساعت کافیه حجم خمیرتون باید ٢ برابر بشه.

مواد لازم برای روی پیترا

پیاز یک عدد

گوشت چرخ شده یک پیمانه

سس گوجه به میزان لازم

رب نصف قاشق غذاخوری

زردچوبه کمی

فلفل دلمه رنگی و سبر خرد شده از هر کدام نصف

نمک و فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه

پنیر پیتزا به میزان لازم ( من  نداشتم به جاش از پنیر فیلا فیلا و گودا استفاده کردم هر دو پنیر را رنده کردم و با هم مخلوط کردم میزان فیلا فیلا خیلی بیشتر از گودا بود)

طرز تهیه:

پیاز را خلال کنید تفت دهید گوشت را اضافه کنید تفت دهید رب و زردچوبه و ادویه ها را اضافه کنید کمی آب بریزید تا گوشت بپزد.

 حالا میریم سراغ چیدن مواد روی پیتزا

کمی آرد روی سطح صاف بپاشید خمیرتون را که عمل آمده یک کم دیگه ورز بدید بعد  به کمک وردنه پهن کنید. ته ظرف مورد نظرتان را چرب کنید خمیر را بذارید توی ظرف  بعد به ترتبب سس گوجه روی سطح خمیر بمالید سپس  کمی پنیر روی آن بپاشید. این پنیر موجب میشه که مواد خمیر چسبندگی خوبی پیدا کنن و بعد پحت از هم جدا نشن.

بعد گوشت چرخ شده را روی آن پخش کنید

 بعد یک لایه پنیر بپاشید

بعد فلفل دلمه های خرد شده  را روی آن پخش کنید

دوباره یک لایه پنیر ( یک عالمه ه ه ه ) روی آن بریزید

فر رو باید از قبل گرم کنید با  ١٧۵ درجه سانتیگراد یا ٣٧۵ درجه فارنهایت

پیتزا را داخل فر بذارید حدود ٢٠ دقیقه از حرارت پائین و ١٠ دقیقه هم با حرارت بالا ( خیلی ملایم باشد)

این درجه ها به فرتون بستگی داره باید مدام چک کنید که یک وقت پیتزاتون نسوزه.

خیلی خوشم آمد از این پیتزای اولینم. حالا مدلهای دیگه هم درست میکنم میذارم.