آشپزی با الی گولو

پلو قارچ با کوفته قلقلی
نویسنده : - ساعت ۳:۳٠ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩۱/٤/۱
 

امروز ناهار اینو خوردیم  خیلی خوشمزه بود مامان هم خیلیییی خوشش آمد . 
این پلو را از عارفه جون یاد گرفتم فعلا عکسشو ببینید دلتون آب بشه اگه عمری باقی باشه تا شب دستور میذارم.

فعلا میرم لا لا کنم خمیازه

 

خب بریم براتون دستورشو بگم سعی کنید درستش کنید این پلو را خیلی دوست داشتم. 


مواد لازم: 

گوشت چرخ شده 200 گرم 

قارچ 5 تا 6 عدد بزرگ 

هویج یک عدد  بزرگ 

پیاز یک عدد بزرگ 

برنج 3 پیمانه 

نمک - فلفل - پودر سیر و ادویه کاری به میزان لازم 

رب یک قاشق غذاخوری سر پر 

 

طرز تهیه: 

اول از همه گوشت چرخ شده را با نصف اون پیاز بزرگ رنده شده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید 

و مواد را با هم ورز بدین و کنار بذارین 

با نصف اون پیاز بزرگ پیاز داغ درست کنید . هویج را پوست بکنید و معکبی خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت بدین . یک قاشق سر پر رب را هم اضافه کنید همراه با کمی زردچوبه و تفت بدین. 

یکی دو لیوان آب به این مواد اضافه کنید و بذارین آب جوش بیاد .با گوشت  ورز داده شده قلقلی درست کنید و بندازین تو آب در حال جوش ( من قلقلی هام را سرخ نمیکنم ) 

قارچها را بشورید و همراه با کمی روغن ( یکی دو قاشق آب لیمو برای جلوگیری از سیاه شدن قارچها اضافه کنید  ) قارچها را تفت بدین.

وقتی قلقلی ها پختن و آب مواد کشیده شد قارچهای تفت داده شده را بهشون اضافه کنید. 

نمک - فلفل و ادویه این مواد را اندازه کنید ( من پودر سیر و ادویه کاری استفاده کردم) 

برنجتون را یا آب کش کنید یا اینطوری که اینجا توضیح دادم عمل کنید.

کف قابلمه روغن بریزید و  هر ته دیگی دوست دارین بندازین من ته دیگ نون تافتون گذاشتم.


 

به ترتیب یک لایه برنج یک لایه از مواد قارچ و گوشت بریزید و پلو را به شکل مخروط روی هم بیارین . من دیگه  روی برنجم روغن نمیدم تو این مرحله همون روغن که برای سرخ کردن مواد استفاده شده بسه. روی پلو نصف پیمانه آب ریختم و گذاشتم پلو دم بکشه حدود 45 دقیقه ( 10 دقیقه اول حرارت تقریبا زیاد بعدش حرارت را ملایم کنید ) 

به همین راحتی و خوشمزگی
دست عارفه عزیزم درد نکنه با این دستور خوشمزه 

 

بعدا نوشت:

خواهرم اینو درست کرد  و میگه که شیرین شده بود بر خلاف من که غذای شیرین دوست دارم خواهرم دوست نداره . اون میگه از این به بعد هویجو مکعب میکنه و با برنج میذاره بجوشه و بعد برنجو آب کش میکنه اینجوری شیرینی هویج هم از بین میره. اگه شماهام شیرین دوست ندارین همین کارو بکنید.