آشپزی با الی گولو

همبرگر با قارچ و پنیر
نویسنده : - ساعت ۱٢:۱٢ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳٩۱/۳/٢٧
 

اینم بالاخره اون قارچ برگری که میخواستم درست کنم که البته بازم اون چیزی که میخواستم نشد. 
فعلا عکسشو داشته باشید تا فرصت کنم دستورش را هم بنویسم . این روزا سرم شلوغه باید ببخشید . به زودی سعی میکنم دستورش را هم بذارم براتون
راستش من اصلا اهل فست فود نیستم یعنی شاید دو سال یک بار هم فست فود نخورم از بس که تو ایران در مورد این گوشتهایی که واسه درست کردن سوسیس کالباس و همبرگر استفاده میشه بد میگن که من نمیدونم شایعه است یا واقعیت داره ! ولی هر چی هست که موجب شده من خیلی خیلی به ندرت اونم از سر گرسنگی و نزدیکی به تلف شدن برم سراغ این چیزا !
درست کردن همبرگر تو خونه خیلی راحته من عکس هم گرفتم از مراحل کار و امیدوارم به دردتون بخوره 

قبلا یک مدل همبرگر با سویا هم درست کرده بودم اینجا گذاشتم براتون 

 


مواد لازم: 

گوشت چرخ کرده 200 گرم 

جعفری 2 تا 3 قاشق غذاخوری من از سبزی فریزری استفاده کردم

آرد سوخاری یکی دو قاشق غذاخوری ( برای نرم تر شدن همبرگر استفاده میشه ) 

پیاز متوسط یک عدد ( رنده شده ) 

نمک- فلفل - زردچوبه - پودر سیر  به میزان لازم 

یکی دو قاشق هم آب سرد ( اینو هم از هانی تو پست همبرگر یاد گرفتم ) 

البته من همه نکات اون پست را رعایت نکردم این دفعه میخوام عین اون روش درست کنم و تفاوتشو ببینم.

تمام این مواد را با هم مخلوط میکنیم 

و با هم ورز میدیم و میذاریم تو یخچال بمونه 

از این مقدار مواد دو تا همبرگر به دست میاد . به مواد شکل میدیم و در ماهیتابه که کم روغن ریختیم میذاریم تا سرخ بشه 

تا این شکلی بشه 

من وقتی یک طرف همبرگر سرخ شد و برش گردونم روش یک تکه پنیر پراتو گذاشتم تا اون طرفش هم سرخ بشه و پنیر روش هم کم کم آب شه. 

قارچ را هم بعد از شستن ورقه ورقه کردم و در کمی روغن تفت دادم 

یک عدد نان همبرگر را برش دادم و به ترتیب روش همبرگر با پنیر آب شده ، قارچ تفت داده شده ، کاهوی خرد شده و گوجه فرنگی و خیار شور گذاشتم. 

سیب زمینی هم سرخ کردم و کنارشون سرو کردم 

نوش جونتون باشه