آشپزی با الی گولو

کباب تابه ای
نویسنده : - ساعت ۱٠:٠٤ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩۱/۳/٢٤
 

راستش اینی که عکسشو می بینید قرار بود قارچ برگر بشه ! یعنی من الان چند روزه میخوام یک مدل قارچ برگر درست کنم که وسط همبرگر قارچ و پنیر باشه ولی چه کنم که قسمت نمیشه و همش تیرم به سنگ میخوره خجالت
امروز دیگه واقعا گوشتو به همین نیت از فریزر گذاشتم بیرون اما نمیدونم که چرا یک دفعه تصمیم عوض شد و  این کباب تابه ای را درست کردم . تازه دستور این کباب تابه ای هم با دستورای قبلیم فرق میکنه. فقط واسه اینکه آرزو به دل نمونم قارچ و پنیر درست کردم و کنارش گذاشتم .

فعلا این عکسش تا دستور من در آوردیش را هم براتون بذارم . مهم اینه که خوشمزه شد و جای همگی خالی

قبلا یک مدل کباب تابه ای اینجا  و اینجا براتون گذاشته بودم. 

خب بریم که براتون توضیح بدم ....


مواد لازم: 

گوشت چرخ شده 400 گرم 

فلفل دلمه سبز یک عدد 

پیازچه خرد شده 7 8 ساقه 

نمک - فلفل - زردچوبه - پودر سیر به میزان لازم

سس کچاب در حد 2 تا 3 قاشق غذاخوری، یکی دو قاشق هم روغن زیتون 

پودر سوخاری یا پودر تهیه شده از نان باگت ( خودکفایی خیلی صفت خوبیه) خجالت 1 تا 2 قاشق

قارچ  3 عدد 

هر پنیری که دوست دارین مقداری ( من پنیر پراتو استفاده کردم )

 

طرز تهیه: 

گوشت چرخ شده - فلفل دلمه و پیازچه  خرد شده ( من انداختم تو خرد کن ) را با مقدار لازم نمک - فلفل و زردچوبه و پودر نان باگت مخلوط کنید و ورز بدین

 

از یکی از دوستام هم یاد گرفته بودم که توی کباب تابه ای کمی سس کچاپ و روغن زیتون بزنم که این دفعه دلم خواست امتحانش کنم و خوشم هم آمد. 

 

بعد که باز ورز دادین این شکلی میشه 

بعد بذارین داخل یخچال نیم ساعتی بمونه تا خوب انسجام پیدا کنه بعد کف ماهیتابه پهنش کنید ( بدون روغن ) 

در ماهیتابه را بذارین و اجازه بدین گوشت خودش آب بندازه و با آب خودش بپزه. 

وقتی یک طرفش کمی برشته شد برش گردونین تا طرف دیگه هم برشته بشه. من برای این کباب اصلا از روغن استفاده نکردم. فقط وقتی برش گردوندم نصف لیوان آب جوش تو ماهیتابه ریختم که به پخت گوشت کمک کنم. 

2 تا گوجه فرنگی را هم قاچ کنید و بذارین تو ماهیتابه تا دو طرفش کمی برشته بشه و کباب تابه ای شما آماده است. 

از آقای کفایی یاد گرفته بودم که به جای پیاز میشه از فلفل دلمه ای به عنوان بو گیر گوشت استفاده کرد و از اونجا که پیازامون خیلی بزرگ بودن واسه همین منم به جای پیاز از فلفل دلمه استفاده کردم که نتیجه هم خیلی خوب بود.

قارچ ها را هم بعد از شستن ورقه ورقه کنید و داخل مقداری کم روغن تفت بدین تا آبش کشیده بشه و بهش کمی از پنیر مورد علاقتون اضافه کنید و بذارین کنار کباب.

 

 نوش جان ماچ