آشپزی با الی گولو

قارچ برگر ( ورژن هانینو )
نویسنده : - ساعت ٤:٢٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩۱/۳/۱۸
 

سلام دوستان 

امروز 5 شنبه است و من از کله صبح بیدارم به خیر و میمنت و خوشی این ساختمون بغل دستی که دارن میسازنش و نه صبح گذاشت من بخوابم نه بعد از ظهر و الان خیلییییی عصبانی هستم عصبانی. امیدوارم شب بذارن بخوابم . اینم از روز تعطیلم. الان این مطلبو بنویسم میخوام پاشم برم بیرون و سر به خیابون بذارم بلکه کمی به آرامش برسم ! 

این قارچ برگر را از هانیه عزیز یاد گرفتم . خیلی راحت و سریع آماده میشه. مزه اش هم خیلی خوبه . اگر هم قارچ دارین و نمیدونین باهاش چی کار کنید و دنبال تنوع هستین به نظر من انتخاب خیلی خوبیه  

بریم که براتون توضییح بدم طرز تهیه را ...

بعدا نوشت :

رفتیم دروازه شمیران پارچه مبلی بخریم داشتن جوب ها را خراب  میکردن که دوباره از از اول درست کنن خیر سرشون ! یک سر و صدای بیل و کلنگی  بود که صدای فروشنده را نمیشد بشنویم . کلا امروز بخت من با سر و صدا گره خورده بود از سرنوشت که نمیشه فرار کرد! میشه؟


مواد لازم: 

گوشت 200 گرم 

قارچ 7 8 10 عدد بلکه هم بیشتر !  قارچهای من بزرگ بودند

پیاز یک عدد متوسط 

فلفل دلمه سبز یک عدد ( قرمز هم باشه خوب میشه ) 

جعفری خرد شده 2  قاشق غذاخوری 

نمک - فلفل - زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم 

 

طرز تهیه: 

 قارچهای شسته شده فلفل دلمه و پیاز و جعفری را  جداگانه بریزین تو خرد کن و یک چرخ بدین تا خرد شن. همه را با هم تو یک کاسه مخلوط کنید و همراه با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری خوب ورز بدین تا مخلوط شن. 

 بعد از ورز دادن بذارین تو یخچال نیم ساعت بمونه تو خوب انسجام پیدا کنه و بعد تو دست بهش شکل بدین و توی ماهیتابه که کمی روغن توش ریختین بذارین با حرارت متوسط سرخ بشه.

 دو طرفش که سرخ شد با هر چی که دوست دارین نوش جان کنید. 

از هانیه نازنین باز هم متشکرم بابت دستورات خوب  و بسیووووووور خوشمزش.بغل