آشپزی با الی گولو

قلیه اسفناج
نویسنده : - ساعت ٩:٤٠ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩۱/۳/۱٢
 

این قلیه اسفناج را بار اولم بود درست میکردم و برای دستورش از مجله خانم مینایی استفاده کردم. 

از مزه اش خیلی خوشم اومد بیشتر به خاطر طعم لوبیا چشم بلبلی که خیلی دوست دارم و همینطور کشکی که توش زده بودم 

طرز تهیه در ادامه مطلب 


مواد لازم:

لوبیا چشم بلبلی 1/2 پیمانه 

اسفناج پاک شده و خرد شده 400 گرم 

گوشت چرخ کرده 200 گرم 

پیاز کوچک رنده شده یک عدد 

کشک به میزان لازم 

پیاز داغ 3 تا 4 قاشق غذاخوری 

سیر داغ در صورت تمایل مقداری 

آب 2 تا 3 لیوان 

کشک به مقدار لازم 

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

لوبیا چشم بلبلی را بذارید با مقداری آب بپزه طوری که بعد از پختن دیگه آب نداشته باشه.  ( زود میپزه ) 

گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز کوچک رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز بدین و باهاش کوفته قلقلی های کوچولو درست کنید. 

کف یک قابلمه 2 3 قاشق پیاز داغ بریزید بهش زردچوبه اضافه کنید و 2 تا 3  لیوان آب اضافه کنید و بذارین آب جوش بیاد . وقتی آب جوش اومد کوفته قلقلی ها را بهش اضافه کنید و بذارین بپزه .

اسفناج خرد شده را بریزید داخل یک ماهیتابه و بدون روغن تفت بدین تا آبش کشیده بشه. 

اسنفاج و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به گوشتها اضافه کنید و بذارین مزه هاشون با هم قاطی بشه . نمک و فلفل هم به اندازه کافی اضافه کنید. 

بذارین قلیه شما پخته بشه و آبش کمی کشیده بشه. 

وقتی آماده شد در ظرف مورد نظر ریخته با کشک و پیاز داغ و سیر داغ تزئین کنید. 

امتحان کنید که ضرر نمیکنید یک طعم جدید و خوشمزه است. 

راستی حتما کشک را قبل از استفاده 20 دقیقه بجوشونید.

نوش جان