آشپزی با الی گولو

پلوتن !
نویسنده : - ساعت ٦:۳٠ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩۱/۳/۱۱
 

خدمتتون عرض کنم که کلا 5 شنبه ها من همیشه در حال استراحت و رسیدگی به کارهای عقب موندم هستم و یا یک طوری میشه که یا ناهار نمیخورم اگه هم ناهار درست کنم ناهار فوتی و فوری درست میکنم. اسم این پلو را هم از شف هانی عزیز یاد گرفتم. تاریخش بر میگرده به دوران دانشجویی همسر شف که اسم این پلو را گذاشته بودن پلوتن.

طرز تهیه در ادامه مطلب 


مواد لازم: 

برنج 2 پیمانه 

سبزی پلو 2 تا 3 پیمانه 

کنسرو تن ماهی یک عدد ( حتما 20 دقیقه تا نیم ساعت بذارین تو آب بجوشه ) 

فلفل دلمه قرمز نصف یک عدد 

پودر سیر و زنجبیل مقداری 

 

طرز تهیه:

برنج را بشورید و با مقدار کافی نمک و روغن همراه با سبزی پلویی و 3 پیمانه آب بذارین بپزه و کته بشه. 

فلفل دلمه قرمر را خرد کنید و بریزید توی ماهیتابه. تن ماهی را هم به آن اضافه کنید و بذارین با هم کمی تفت بخورن و گرم بشن. بهش کمی پودر سیر و زنجبیل هم اضافه کنید. 

همین بریزید تو بشقاب و نوش جان کنید.