آشپزی با الی گولو

کشک و کدو
نویسنده : - ساعت ۱٠:٤۸ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩۱/۳/٦
 

یک غذای خیلی راحت و خوشمزه  برای شام و حتی ناهار وقتی که خسته و کوفته از راه میرسین و هیچی درست نکردین خیلی هم سریع آماده میشه. 


مواد لازم: 

کدو 2 تا 3 عدد بزرگ 

پیاز یک عدد 

کشک یک پیمانه با به میزان دلخواه 

نمک- فلفل- زردچوبه به میزان لازم 

 

طرز تهیه: 

پیاز را خلال کنید و سرخ کنید . کدوها را پوست بکنید و مکعبی خرد کنید و با پیازها مخلوط کرده و تفت بدین. 

 

نمک - فلفل و زردچوبه به میزان لازم اضافه کنید و تفت بدین . نصف لیوان آب اضافه کنید و بذارین کدوها بپزن و نرم بشن.

کشک را چه پاستوریزه باشه چه کشک باز من همیشه 20 دقیقه میجوشونم .چرا؟ چون از مرگ به خاطر مسمومیت با کشک میترسم خب نگران

کشک را بریزین داخل کدوها و بعد از چند تا جوش از روی حرارت بردارین و سرو کنید . 

مزه اش کمی شیرینه که من دوست دارم .

با مامان گلم خوردیم و بسیار دوست داشتیم جای همگی خالی ماچ