آشپزی با الی گولو

یتیمک ( بوشهری )
نویسنده : - ساعت ۸:٠۸ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩۱/٢/٢٩
 

سلااااام  359421_LaieA_048.gif

جونم براتون بگه که امروز صبح جمعه در کمال سرخوشی ساعت 10 صبح از خواب بیدار شدم و اصلا هم برام مهم نبود که ناهار چی درست کنم. ساعت 12 داشتم فکر میکردم که یک کوکوی سیب زمینی با هویج درست کنم که مامان یک دفعه گفت الهام این بادمجونا که پوست کندم تو یخچالن خراب نشن. منم  305320_JC_thinking.gif در حالی که داشتم با دوستم حرف میزدم یاد این یتیمک بوشهری افتادم که یک بار تو صفحه آشپزی جنوبی دیده بودم. زودی دست به کار شدم و درستش کردم و واقعا خوشمزه بود . با یتیمچه که ماها تو تهران درست میکنیم فرق داره . البته مال من به خوشگلی فریبا جون نشد ولی بسیور بسیووووووووور خوردنی شده بود . جای همگی خالی
 


مواد لازم:

بادمجان چهار پنج عدد متوسط

پیاز یک عدد

لوبیا چشم بلبلی پخته یک پیمانه

آب تمبر هندی نصف لیوان

نمک - فلفل - زردچوبه  به میزان لازم

 

طرز تهیه:‌

اول از همه لوبیا چشم بلبلی را بذارین بپزه

پیاز را خرد کنید و سرخ کنید . بادمجانها را پوست بکنید و در آب نمک بذارید تا تلخیش بره ( حدود نیم ساعت ) . بعد بشورین و مکعبی خرد کنید و همراه با زردچوبه و فلفل قرمز به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و بذارین تفت بخورن. بعد یک لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و بذارین پپزه.

نصف یک بسته کوچیک تمبر هندی را هم در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. اینجا من هنوز از صافی ردش نکردم.

بادمجونها که پخته شدن لوبیا چشم بلبلی پخته را بهش اضافه کنید.

شیره تمبر هندی را هم بهش اضافه کنید و اینجا مزه اش کنید و نمک بزنید ( تمبر هندی شوره حواستون باشه که غذاتون شور نشه ) باید بگم که این غذا باید تند باشه و تمام مزه اش به تندیشه. پس حسابی فلفل بارونش کنید تا لباتون عین من موقع خوردن بسوزه 671020_diablo.gif

وقتی کمی آبش کشیده شد غذاتون آماده است . بفرمائید میل کنید

این هم غذای فوری این جمعه من!