آشپزی با الی گولو

کتلت عدس
نویسنده : - ساعت ۱۱:٤٤ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳٩۱/٢/٢٤
 

شب به خیر دوستان 

اول از همه خیلی تشکر میکنم از همه دوستای گل و مهربونی که تو این یک هفته اخیر به وبلاگم سر زدن و برام نظر گذاشتن. دلم میخواد به وبلاگ همشون سر بزنم . اما درگیری های این هفته ام خیلی زیاده و دسترسیم به اینترنت محدود. امروز هم که دلم میخواست سر فرصت بشینم و به وبلاگای دوستام سر بزنم برامون مهمون رسید و ساعت 11 شب تازه رفتن. دیگه گفتم حداقل یک پست بذارم تا انشالله آخر هفته سر فرصت بشینم و مطالب شماها را بخونم. راستی من نمیدونم چرا بلاگفا برام با مشکل باز میشه . شماهام همچین مشکلی دارین؟

جمعه کتلت عدس درست کرده بودم از روی دستور فیروزه عزیزم . اولش میترسیدم وا بره یا روغن زیادی به خودش جذب کنه اما اصلا اینطور نشد و خیلی ازش خوشم آمد . بهتون پیشنهاد میکنم که این دستور خوشمزه را از دست ندین و حتما امتحانش کنید .

 


مواد لازم: 

گوشت چرخ کرده 200 گرم 

عدس پخته شده دو پیمانه 

تخم مرغ یک عدد 

پودر نان خشک 2 تا 3 قاشق غذاخوری 

پیاز متوسط یک عدد 

فلفل دلمه سبز یک عدد 

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم. 

 

طرز تهیه : 

عدس پخته شده را یا له کنید یا بریزین تو مخلوط کن و یک چرخ بدین تا له بشه . 

پیاز و فلفل دلمه را بریزین تو مخلوط کن و خرد کنید.

گوشت چرخ شده را عدس و پیاز و فلفل  دلمه و تخم مرغ و آرد سوخاری و ادویه ها و نمک مخلوط کنید و خوب ورز بدین.

. این قسمتش مهمه واسه اینکه کتلت وا نره . خوب ورز بدین تا مایع کتلت چسب لازم را پیدا کنه و این شکلی بشه. 

 

کف یک ماهیتابه را روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن از مایه تک های به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست شکل بدین و در روغن هر دو طرفش را سرخ کنید. این کتلت روغن کمی به خودش گرفت . این برای من خیلی  مهم بود چون فکر میکردم بیشتر به خودش روغن میگیره .

امیدوارم اگه درست کردین از مزه اش لذت ببرین 



 

با تشکر مجدد از دوست با سلیقه ام فیروزه عزیز