آشپزی با الی گولو

پاستا با بروکلی و فلفل دلمه رنگی
نویسنده : - ساعت ۱٠:۳۱ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸٩/۱۱/٢۳
 

این پاستا را هم از روی دستور لیلا جون درست کردم فقط یک کم تغییرش دادم.

این لینک لیلای عزیزمه

http://yemalilar.blogspot.com/2011/02/blog-post_07.html

 

 

برای طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه کنید.


مواد لازم:

پاستا به میزان لازم

کلم بروکلی به اندازه دلخواه من ۴ ۵ تا گل استفاده کردم

تره فرنگی یک ساقه

فلفل دلمه رنگی نصف یک عدد

نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس

١ پیمانه شیر

١ قاشق آرد ذرت

نمک و فلفل به میزان لازم

پاستا را آب کش کنید طوری که کاملا نرم بشه. تره فرنگی را خرد کنید و در کمی روغن یا کره تفت دهید بروکلی ها را خرد کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید فلفل دلمه را ریز کرده  و اضافه کنید و کمی تفت دهید نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.پخت ندارد در همین حد که مواد مخلوط شدند کافی است.

برای تهیه سس آرد ذرت را با شیر مخلوط کنید همراه نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و مدام هم بزنید نا کمی غلیظ شود ( من در راستای دستور مامانبازنده برای کم چرب بودن کره اضافه نکردم)  در این مرحله پاستا را اضافه کنید تا با سس مخلوط شود دقت کنید که سس زیاد غلیظ نشه  چون پاستا به هم میچسبه البته اگه کره بزنین فکر کنم نچسبه. 

بریزین توی بشقاب و روش مواد تره فرنگی و کلم بروکلی را بریزید. خیلی سریع آماده میشه و خوشمزه هم هست. مرسی از لیلای عزیزماچ