آشپزی با الی گولو

خورش گوجه ( پامادور قاتق )
نویسنده : - ساعت ۸:٥۸ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳٩۱/٢/۳
 

شب به خیر دوستان 

این خورش خیلی ساده و خوشمزه را پارسال از هانیه یاد گرفتم . راستش اولش که تو وبلاگش دیدم فکر کردم همون املت خودمونه ،اما از اونجا که آخرش آبداره خورش حساب میشه . دو سه شب پیش درست کردم و با مامان گلم خوردیم و مامان هم آخرش گفت این خیلی خوشمزه بود بغل یعنی خیلی خوشش آمده بود. 

برای طرز تهیه بریم به ادامه مطلب 


مواد لازم : 

گوجه فرنگی چهار پنج عدد 

سیر چهار پنج حبه 

تخم مرغ  دو عدد 

نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم 

 

طرز تهیه: 

سیرها را پوست کنده و خرد یا له کنید و در کمی روغن  تفت بدین. بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین. 

نصف سیرها را جدا کنید و در یک ظرف جداگانه بریزید.

تخم مرغ ها را در سیرهای باقی مانده بشکنید و هم بزنید تا خودشون را بگیرن  و بریزید توی یک ظرف دیگه.

گوجه فرنگی ها را اگه حوصله داشتین پوستشو بگیرین، اگه هم حوصله نداشتین عین من با پوست خرد کنید و با باقی مانده سیرها که جدا کرده بودین بریزین توی ماهیتابه و نمک و فلفل بهش بزنید و یک لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارین گوجه ها نرم بشن و بپزن.

وقتی گوجه ها پختن و هنوز کمی آب داشتن تخم مرغ و سیر را بهش اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر موادتون باید کمی آب داشته باشه. 


خورش شما آماده است .  یک خورش گیلانی و خیلی آسون . ما با برنج خوردیم نیشخند جاتون خالی