آشپزی با الی گولو

نرگسی اسفناج ( با گوجه فرنگی و پنیر )
نویسنده : - ساعت ۱:۱٠ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳٩۱/٢/۱
 

سلام دوستان 

جونم براتون بگه که اسفناج گرفته بودم و میخواستم باهاش کوفته اسفناج درست کنم از روی دستور رزی عزیزم  اما تنبلی و وقت کم بهم اجازه نداد و وسط کار یک دفعه تصمیمم عوض شد و کوفته اسفناج تبدیل شد به اینی که می بینید . ولی واقعا خوشمزه بود . اینقده خوشمزه که مامان گفت واقعا چرا تا حالا تو نرگسی گوجه فرنگی نمیزدیم؟ 

برای طرز تهیه بریم به ادامه مطلب .... 


مواد لازم : 

پیاز یک عدد 

سیر 3 تا 4 حبه 

اسفناج 400 گرم 

گوجه فرنگی 4 عدد متوسط 

تخم مرغ 2 عدد 

پنیر پراتو خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری ( اختیاری ) 

نمک - فلفل و کمی پودر کاری به میزان لازم 

 

طرز تهیه: 

اول از همه پیازها را خرد کنید و تفت بدین تا سبک و طلابی بشن . سیر خرد شده را هم اضافه کنید و تفت بدین. بهش کمی زردچوبه و فلفل و پودر کاری اضافه کنید و باز تفت بدین. 

توی این فاصله که پیازها دارن سرخ میشن اسفناجها را خرد کرده و داخل قابلمه به یک نصف فنجان آب بذارین بپزه. 

گوجه فرنگی ها را مکعبی خرد کنید و به پیازها اضافه کنید. 

بعد از اینکه کمی تفت خوردن اسفناج پخته شده را اضافه کنید و اجازه بدین مواد با هم پخته شن و مزه هاشون مخلوط بشه. 


 

وقتی آب مواد کم شد تخم مرغ ها را در آن بشکنید و با مواد مخلوط کنید. پنیر را هم در این مرحله اضافه کنید و برای مدت 5 دقیقه در ماهیتابه را بذارین تا پنیر با حرارت ملایم  آب بشه.

 

اینم نرگسی خوشمزه من جای همگی خالی 

 

جای همگی خالی و نوش جونتون باشه