آشپزی با الی گولو

کیک راه راه ( گورخری) مخصوص المیرای کوچولو
نویسنده : - ساعت ۱٢:٥۸ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩۱/۱/٢٤
 

این کیک را کرمان خونه خواهرم درست کردم یک روز قبل از به دنیا اومدن دختر کوچولوش. الانم به اسم المیرای کوچولو میذارمش اینجا. خاله قربونت برم که اون روز هنوز به دنیا نیومده بودی. امیدوارم وقتی بزرگ شدی و مطلب منو خوندی هر جا که هستی در کنار خواهر مهربونت الناز و خانواده ات شاد و سالم باشی قلب

دستور این کیک را از رو وبلاگ هانی عزیزم برداشتم دست گلش درد نکنه شماها اگه مشکلی تو مراحل پخت دارین به وبلاگ هانی مراجعه کنید که روش پخت مرحله به مرحله گذاشته .

عکسای این پست را الناز دختر 11 ساله  خواهرم برام گرفته. عزیزم به عکاسی علاقه داره و خیلی دقت میکنه. 

 
طرز تهیه اش را فردا مینویسم الان خیلی خسته ام . 

خب بریم که براتون بنویسم طرز تهیه این کیک بسیار راحت و شیک و خوشمزه را 


مواد لازم: 

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 پیمانه 

شیر 1 پیمانه 

آرد 3 پیمانه منهای 4 قاشق غذاخوری ( میشه 2/5 پیمانه ) 

بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری 

روعن مایع یک پیمانه 

پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری 

وانیل 1/4 قاشق چایخوری 

 

طرز تهیه : 

فر را با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد بذارین گرم بشه. 

آرد و بکینگ پودر را با هم 2 تا 3 بار الک کنید. 

موادی مثل تخم مرغ را که داخل یخچال گذاشتین بذارین بیرون تا به دمای محیط برسن.

کف قالب کیک را چرب کنید و آرد پاشی کنید و کنار بذارین. 

تخم مرغ ها را با شکر و وانیل با مخلوط کن هم بزنید تا خوب کرم رنگ و کشدار بشه. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین .
شیر و روغن مایع را در این مرحله اضافه کنید و باز هم مواد را با هم مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را به آرامی به این مواد اضافه و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

در این مرحله با دقت مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

به یک قسمت 2 قاشق آرد اضافه و مخلوط کنید

به یک قسمت 2 قاشق پودر کاکائو را اضافه و مخلوط کنید ( بهتره پودر کاکائو را الک کنید اینطوری گوله گوله نمیشه تو مایه کیکتون)

دقت کنید اگه خواستین این کیک را یک رنگ درست کنید میزان آردش میشه 3 پیمانه ( ما دو قاشق غذاخوری آرد سفید و دو قاشق غذاخوری کاکائو را جداگانه اضافه کردیم که در کل میشه همون 3 پیمانه آرد) 

خب حالا میرسیم به قسمت جالبش و در عین حال ساده و بامزه درست کردن این کیک.

2 تا ملاقه بردارین.

از مایه کرم رنگ یک ملاقه بردارین و به شکل دایره مرکز قالبتون بریزید . وقتی تموم شد. از مایه کاکائوی بردارین و مرکز مایه کرم رنگ به شکل دایره بریزید.

نگران نباشین اینا با هم قاطی نمیشن . هر مرحله که یک رنگ مایه را میریزید مایه قبلی به طرف بدنه ظرف کیکتون هدایت میشه. 

این مرحله را تا آخر ادامه بدین. بعد با یک خلال دندون اگه دوست داشتین از طرف بدنه ظرف به سمت مرکز ظرف یک خط بندازین . اینکارو تکرار کنید. موجب میشه که روی کیکتون شبیه گل بشه . اگه هم دوست نداشتین این کارو نکنید.

هانی عزیزم از این مراحل عکس مرحله به مرحله گذاشته اگه اشکال داشتین به وبلاگش مراجعه کنید. 

ظرف کیکو به مدت 45 دقیقه در فر بذارین تو این مدت هم در فر را باز نکنید. برای اطمینان از پخته شدن کیک یک خلال دندون را در کیک فرو کنید اگه مواد کیک بهش نچسبید کیکتون آماده است. 

فر خواهر من با 150 درجه سانتیگراد کافی بود که این کیک توش پخته بشه و میگفت که همیشه کف کیکاش میسوزه . پس دقت کنید که درجه حرارت فرها با هم متفاوته و باید این اندازه را بعد از چند بار امتحان کردن به دست بیارین.

 

این عکسا رو الناز برام انداخته عزیزم ذوق داشت واسه این کار ماچ


 
امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرین