آشپزی با الی گولو

ته انداز میگو
نویسنده : - ساعت ٩:۱۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩۱/۱/۱٠
 

کلا از اونجا که من زیاد وب گردی میکنم اما این سری واسه عید دیدنی به وبلاگ یکی از دوستام رفته بودم و دیدم به به! لیستی از بهترین غذاهای سال 90 را گذاشته منم یکیشو انتخاب کردم و درست کردم . خیلی خوشمزه بود شادونه گلم . دستت درد نکنه 

طرز تهیه در ادامه مطلب ....


مواد لازم : 

میگوی ریز 20 عدد 

برنج 2 پیمانه 

سیب زمینی متوسط دو عدد مکعبی خرد شده

لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه پخته شده 

پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری 

سیر 2 تا 3 حبه ( من تو اکثر غذاهام از سیر استفاده میکنم ) 

کشمش  نصف پیمانه شسته شده 

 نمک- فلفل سیاه- زردچوبه - پودر کاری به میزان لازم 

طرز تهیه: 

برنج را بشورید و بعد از شستن با 2/5 پیمانه آب همراه با کمی نمک بذارین بپزه اگه دوست داشتین روغن هم بریزید توش اما من نریختم  چون موادی که بین برنج میدیم خودش روغن داره. آب برنج که کشیده شد زیرش را خاموش کنید.

 

پیاز را خلال کرده و سرخ کنید . سیر له شده را هم به آن اضافه کنید. سیب زمینی مکعبی خرد شده را هم اضافه کنید و تفت بدین تا سیب زمینی ها کم سرخ و پخته بشن.

بهش زردچوبه و پودر کاری و فلفل سیاه اضافه کنید . میگو ها را که پاک کردین اضافه کنید و تفت بدین . کشمش را هم در این مرحله اضافه کنید و یک تفت مختصر بدین 

کف یک قابلمه تفلون را هر ته دیگی که دوست دارین بذارین . من ته دیگ سیب زمینی گذاشتم. لوبیا چشم بلبلی پخته شده را با مواد میگو مخلوط کنید و به لابه لای برنج بدین .

روی برنج نصف لیوان آب بریزید و بذارین برای مدت 40 تا 45 دقیقه دم بکشه. 

بفرمائید میل کنید ته انداز میگوی شما آماده است. 

نوش جان