آشپزی با الی گولو

سیب پلو ( کردی )
نویسنده : - ساعت ۸:٥٢ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩۱/٢/۱۳
 

فکر کنم این سیب زمینی پلو را خیلی هامون درست کردیم و خوردیم اما توی کتاب آشپزی کردی اثر خانم کردبچه دیدم که به عنوان یکی از پلوهای کردی ازش یاد شده . تو وبلاگ آشپزی رنگین هم که نویسنده اش منصوره عزیز اهل کرمانشاه هستن دیدم که این پلو را با یک روش کمی متفاوت درست کرده بودن و بهش میگفتن سیب پلو . حالا روش ایشون را هم یک بار درست میکنم میذارم تو وبلاگم.

طرز تهیه در ادامه مطلب ....


مواد لازم :

برنج 2 پیمانه

سیب زمینی 2 تا 3 عدد

شوید خشک 3 تا 4 قاشق ( اگه تازه باشه 100 البته که بهتره !‌)

زعفران آب کرده - نمک - فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

2 تا پیمانه برنج را بعد از شستن با سیب زمینی های پوست کنده و مکعبی شده همراه با 5/2 پیمانه آب و نمک و روغن بذارین بپزه تا آب برنج کشیده بشه.

یادم نیست برای ته دیگ این پلو از چی استفاده کردم فکر کنم از ماست و تخم مرغ و برنج استفاده کردم.بیشتر وقتا از پلویی که از قبل مونده برای اینکار استفاده میکنم یعنی 3 4 قاشق پلوی مونده را با یک قاشق ماست و یک تخم مرغ مخلوط میکنم و کف قابلمه را روغن میریزم و این مخلوط را کف قابلمه می ریزم.

وقتی آب برنج کشیده شد. توی یک قابلمه دیگه ته دیگ مورد نظرتون را بذارین و یک کفگیر برنج و سیب زمینی و کمی شوید خشک لابه لای آن بدهید. این مرحله را تا آخر ادامه بدین بعد زیر قابلمه را روشن کنید و یک فنجان آب روی برنجتون بدید ( روغن قبلا ریختیم وقتی داشتیم برنج را می پختیم ) و بذارین پلوی شما دم بکشه.

سیب زمینی پلوی شما آماده است.

من دو سه تیکه فیله مرغ را با کمی پیاز و رب و زعفران آب کرده و نمک و فلفل و مقداری آب گذاشتم پخت و در کنار این سیب زمینی پلو سرو کردم.

نوش جان