آشپزی با الی گولو

شیرینی کشمشی
نویسنده : - ساعت ۸:٠٦ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩۱/۱/٢
 

به به براتون یک شیرینی خوشمزه و خیلی راحت آوردم

اینو واسه عید درست کرده بودم از رو دستور عارفه عزیزم در سفره ایرانی

طرز تهیه در ادامه مطلب


مواد لازم:

پودر شکر 220  گرم ( من این سری درست کنم کمی کمتر شکر میریزم چون از شیرینی کم شیرین بیشتر خوشم میاد )

تخم مرغ 2 عدد

کره 150 گرم

آرد 250 گرم

وانیل 1 قاشق چایخوری

کشمش 100 گرم

 

طرز تهیه :

اول از همه موادی که در یخچال هستن را بیرون بذارین تا به دمای محیط برسن. آرد را هم 2 تا 3 بار الک کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بذارین و فر را روشن کنید تا گرم بشه .

کره به دمای محیط رسیده را با پودر شکر و وانیل با همزن مخلوط کنید تا به صورت کرمی در بیاد. تخم مرغها را دونه دونه به این مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی تخم مرغها خوب با مواد مخلوط شدند آرد را به این مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. از این مرحله از لیسک استفاده کنید و آرد را به خورد مواد بدهید.

آخر سر هم کشمش ها را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.

موادتون آخر سر این شکلی میشه. 

به اندازه یک قاشق چایخوری از این مواد برداشته و با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی روش کشیدین بذارین.

فر را با درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت 10 دقیقه بذارین موادتون داخل فر بمونه وقتی گوشه های شیرینی رنگش طلایی شد نشونه آماده شدن شیرینی است. درجه حرارت فرها با هم متفاوته . برای من بیشتر از 10 دقیقه طول کشید که شیرینیم آماده شه. شما هم بعد از 10 دقیقه شیرینی ها را چک کنید و در عین حال حواستون باشه که کفشون نسوزه.

بعد از آماده شدن شیرینی بذارین سینی فر کمی بیرون بمونه و خنک بشه بعد شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

شیرین کام باشید.

اون دوست گلی که در مورد اندازه گیری به پیمانه سوال داشت به این لینکها مراجع کنه تا خودم هم سر فرصت در این خصوص مطلب بنویسم .
اینجا  و اینجا