آشپزی با الی گولو

دو پیازه میگو ( بوشهری)
نویسنده : - ساعت ٩:٠۱ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/۱٢/٢٧
 

شب به خیر دوستان

این دو پیازه میگو را چند وقت پیش از رو دستور کتاب مستطاب آشپزی اثر استاد نجف دریا بندری درست کردم. 

امشب فرصت شده که بذارمش تو وبلاگم

 

 

 طرز تهیه در ادامه مطلب ....


مواد لازم :‌

میگوی ریز پاک کرده 250 گرم

سیب زمینی پوست  کنده مکعبی خرد شده 3 عدد

پیاز خرد کرده 2 عدد

سیر له شده 3 حبه

کشمش شسته شده یک پیمانه

گرد لیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری ( من نریختم )

فلفل قرمز - زردچوبه - نمک و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز خرد کرده را در روغن تفت بدین تا رنگش طلایی بشه بعد بذارینش کنار. سیب زمینی معکبی خرد شده را در روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشه .سیر له شده و زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدین. پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید. میگوهای پاک شده و کشمش را به این مواد اضافه کنید و تفت بدین. نمک و فلفل و اگه دوست داشتین گرد لیمو را اضافه کنید . نصف فنجان آب به این مواد اضافه کنید . در ماهیتابه را بذارید و اجازه بدین موادتون 10 تا 12 دقیقه بپزه و سیب زمینی کمی نرم بشه و به روغن بیفته.

دو پیازه میگوی شما آماده است . اگه با شیرینی کشمش میونه ندارین میتونید از ترکیب دو پیازه حذفش کنید.

به این دو پیازه میتونید یکی دو قاشق هم رب اضافه کنید.

این غذا را با نان یا پلوی ساده میل کنید .

نوش جاااااااان