آشپزی با الی گولو

بیسکوئیت های قلبی دارچینی
نویسنده : - ساعت ۱٠:٢٢ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/۱٢/٢٦
 

سلام دوستان

خدمتتون عرض کنم که من این بیسکوئیت را از دستور مجله درست کردم تو مجله هم اسمش شیرینی دارچینی بود اما از اونجا که من ازش انتظار داشتم بافتش خیلی نرم باشه و اینطور نبود اسمشو گذاشتم بیسکوئیت دارچینی. البته خیلی هم خشک نبود عین بیسکوئیت. در واقع حد وسط بین این دو تا بود. من همون بیسکوئیت را براش انتخاب میکنم.

اگه طعم دارچین را دوست دارین حتما از این بیسکوئیت خوشتون میاد با یک فنجان چای خیلی میچسبه.

طرز تهیه در ادامه مطلب ....


مواد لازم:

آرد سفید شیرینی پزی 1 و 4/1 پیمانه

پودر قند ( شکر پودر شده ) 2/1 پیمانه ( الک شده )

دارچین یک قاشق سوپخوری

بکینگ پودر 4/1 قاشق چای خوری

کره 75 گرم

تخم مرغ یک عدد

 

طرز تهیه :

نکته مهم در تهیه انواع شیرینی و کیک اینه که تمام مواد هم دما با محیط باشن یعنی اگه تو یخچال هستن بذارین یک ساعتی بیرون بمونن بعد کارتون را شروع کنید

آرد را با بکینگ پودر 2 تا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.

فر را هم یک ربع قبل از اینکه بیسکوئیت ها را بذارین توش روشن کنید و بذارید گرم بشه.

کف سینی فرتون را هم کاغذ روغنی بذارید ( لازم به چرب کردن نیست)

درست کردن این بیسکوئیت خیلی راحته و وقت زیادی ازتون نمیگیره من در حالی که اینو درست میکردم همزمان با دوستام تو سفره ایرانی هم داشتم چت میکردم ! جاتون خالی نیشخند

خب بریم سراغ اصل مطلب

تخم مرغ را با کره با استفاده از همزن هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشن. بعد پودر قند الک شده و آرد و بکین پادر الک شده و دارچین را اضافه کنید و باز کمی با همزن هم بزنید بعد دستکش دستتون کنید و با دست بقیه کار را ادامه بدین

خمیرتون این شکلی میشه

توی این مرحله روی یک سطح صاف یک کیسه فریزر که از وسط بریدین پهن کنید و مقداری از خمیر را روش بذارین یک کیسه فریزر دیگه روش پهن کنید و با استفاده از وردنه یا با دست خمیر را صاف کنید در حد نیم سانت. بعد با قالب قلبی یا هر قالبی که دوست دارین خمیر را قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. من یک مقداری از خمیر را هم به صورت گلوله های کوچولو درست کردم که بعد از پخت خوشگل باز شده بودن.

سینی فر را به مدت 15 دقیقه داخل فر بذارین با حرارت 175 درجه سانتیگراد. با فر من این دما مناسبه برای پخت اما شما باید قلق فر خودتون دستتون بیاد که چه دمایی برای پخت شیرینی و کیک مناسبه و همیشه از اون دما و زمان استفاده کنید. کف این شیرینی بعد از پخت یک کم تغییر رنگ میده و این نشونه پختشه.

امیدوارم از این دستور لذت کافی و وافر ببرید خجالت