آشپزی با الی گولو

لوبیا پلو با ته دیگ آردی
نویسنده : - ساعت ۱٢:٤٦ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/۱٢/۱٩
 

این لوبیا پلو را یکی از دوستام ازم خواست  براش درست کنم و بذارم عکس مرحله به مرحله هم میخواست اینه که این شده اولین پست من با عکسای گام به گام. 

من همیشه لوبیا پلو را این مدلی درست میکنم منظورم اینه که از گوشت چرخ کرده توش استفاده میکنم. در وبلاگ دادلی دوزلی عزیزم یک لوبیا پلو دیده بودم با ته دیگ آردی که خیلی دلم میخواست امتحانش کنم . 
ته دیگ این لوبیا پلو هم ته دیگ آردیه و خیلی هم خوشمزه بود.  

بریم به ادامه مطلب ....


مواد لازم: 

گوشت چرخ کرده 200 گرم 

لوبیا سبز پخته و خرد شده 1 پیمانه 

پیاز متوسط یک عدد 

سیر 3 حبه 

رب 2 قاشق غذاخوری 

برن2 پیمانه 

نمک - فلفل- زردچوبه - زیره - دارچین و  زعفران آب کرده به میزان لازم 

 

مواد لازم برای ته دیگ آردی 

آرد1 قاشق غذاخوری 

تخم مرغ یک عدد 

کمی آب جوش در صورت لزوم 

رنگ غذا یا زعفران آب کرده کمی

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را پوست کنده و خلال کنید و در روغن سرخ کنید . سیرها را هم خرد کنید و به این مواد اضافه کنید ( من معمولا از چند حبه سیر تو اکثر غذاهام استفاده میکنم برای سلامتی خیلی خوبه ازش غافل نشید) کمی زردچوبه به پیاز و سیر اضافه کنید

بعد گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت بدین

 

2 قاشق رب را به موادتون اضافه کنید و هم بزنید 

 

 

لوبیای سبز پخته شده را به این مواد اضافه کنید همراه با مقداری زعفران آب کرده نمک و فلفل و زیره 

خب مواد میانی پلو الان آماده است 

من برنجام را خیلی کم آبکش میکنم . برای دو پیمانه برنج 2 پیمانه و نصفی آب میریزیم با مقدار خیلی کمی روغن و نمک به میزان لازم و میذاریم برنجم آبش کشیده شه نه که کاملا پخته شه . اینم در حین درست کردن موادتون آمده کنید. 

 

برای ته دیگه آردی که خیلی هم خوشمزه میشه باید یک قاشق آرد را با یک عدد تخم مرغ و کمی نمک و مقداری زعفران آب کرده یا رنگ غذا مخلوط کنید. مواد من کمی سفت بود بهش کمی آب اضافه کردم که شل تر بشه.

 

کف قابلمه روغن بریزید و بذارین گرم بشه بعد این مواد را کف قابلمه پهن کنید خیلی سریع خودشو میگیره پس تو این قسمت سریع عمل کنید و با قاشق مواد را به جاهایی که نرسیده پخش کنید .

کمی از  مواد لوبیا پلو روی ته دیگ بریزید و پخش کنید 

بعد به ترتیب یک لایه برنج یک لایه مواد لوبیا پلو بریزید لابلای هر لایه از کمی پودر دارچین هم استفاده کنید که به نظر من طعم بی نظیری به لوبیا پلو میده. 

در قابلمه را بذارین دیگه روغن روش ندین چون به اندازه کافی تو مواد لوبیا پلو و خود برنج که پخته بودیم روغن ریخته بودیم . یک نصف لیوان آب روی موادتون بریزید که البته اینم بسته به نوع برنجتون هست. و بذارین برنجتون دم بکشه. 10 دقیقه اول حرارت شعله تقریبا زیاد باشد بعد از 10 دقیقه حرارت را ملایم کنید و بذارین برای مدت 30 دقیقه دیگه لوبیا پلوتون دم بکشه .

بفرمائید میل کنید .