آشپزی با الی گولو

کوکوی اسفناج
نویسنده : - ساعت ۱٢:٠٩ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/۱٢/۱٩
 

من این کوکوی اسفناج را وقتی خیلی کار داشتم و اصلا نمیدونستم چی درست کنم پختم و انصافا خوب از آب در آمد. برای درست کردنش هم از هر چی تو یخچال بود و دیگه کم کم داشت به مرز نابودی نزدیک میشد استفاده کردم 209418_65.gif

بریم به ادامه مطلب براتون روش تهیه را توضیح بدم


مواد لازم :

اسفناج 400 گرم  شسته شده پخته شده .

پنیر از هر نوعی من از پنیر خامه ای استفاده کردم 2 قاشق غذا خوری

قارچ سرخ شده 4 5 قاشق غذاخوری

آرد سفید 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 3 عدد

زرشک پاک شده و شسته شده یک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری

تره فرنگی خرد شده 2 ساقه

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

طرز نهیه:

اسفناج را با آب خیلی کمی بذارید تا به مدت یک ربع بپزه بعد بذارین کمی سرد شه و بریزین توی خرد کن تا خوب خرد بشه.

تخم مرغها را در یک ظرف هم بزنید اسفناج پخته شده - قارچهای تفت داده شده - آرد - پنیر له شده -  نمک و فلفل و زردچوبه و بکینگ پودر را اضافه کنید. گردو و زرشک را هم اضافه کنید و همینطور تره فرنگی خرد شده . تمامی این مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید.

کف ماهیتابه روغن بریزید وقتی روغن داغ شد همه مواد را داخل ماهیتابه بریزید در آنرا بگذارید و اجازه بدین یک طرف کوکو سرخ شه . بعد به هر شکلی که دوست دارین برش بزنین و آنرا پشت و رو کنید. کوکوی اسفناج شما آماده است .

لذتشو ببرین

امیدوارم دوست داشته باشن