آشپزی با الی گولو

شیرینی میوه ای
نویسنده : - ساعت ٦:۱٢ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳٩٠/۱٢/۱٥
 

 به به الی اومده چی چی آورده...

 بعد از عهد بوقی به مناسبت نزدیک شدن ایام نوروز شیرینی آورده براتون 708719_jokersmile.gif

 

پیش به سوی ادامه مطلب ....


مواد لازم:

برگه قیسی 8 عدد ریز خرد شده

بادام هندی بو نداده  8 عدد ریز خرد شده ( من نداشتم نریختم ) مواد دیگه را کمی بیشتر اضافه کردم

گردو 25 گرم ریز خرد شده

کشمش 25 گرم

خلال بادام 25 گرم

آب پرتقال 4/1 پیمانه

کره یا مارگارین 150 گرم

شکر 70 گرم

تخم مرغ یک عدد

آرد 200 گرم

بکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری

مخلوط دارچین و پودر قند مقداری برای تزئین ( من استفاده نکردم )

 

طرز تهیه :

تمام مواد لازم برای کیک و شیرینی پزی باید یک ساعت قبل از یخچال بیرون آورده بشن تا به دمای محیط برسن .

آرد و بکینگ پودر را هم 3 بار با هم الک کنید و کنار بگذارید.

فر را یک ربع قبل از اینکه شیرینی را داخلش بذارید گرم کنید.

ابتدا برگه قیسی بادام هندی خرد شده  گردوی خرد شده  و کشمش و خلال بادام را یک ساعت در 4/1 پیمانه آب پرتقال خیس کنید.

کره را با شکر خوب بزنید تا کاملا کشدار و روشن شود. بعد تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.بعد میوه های خیسانده شده را همراه آب پرتقال به مواد اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
در این مرحله من احساس کردم موادم کمی سفته کمتر از 4/1 پیمانه آب پرتقال  اضافه بر دستور به موادم اضافه کردم.

مواد آماده شده برای مدت یک ربع استراحت بدین بعد کف سینی فر را کاغد روغنی پهن کنید و به اندازه یک قاشق مرباخوری از مواد برداشته و با حفظ فاصله داخل سینی بگذارید.

سپس سینی را در طبقه وسط فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

وقتی از فر در آوردین بذارین شیرینی ها کمی خنک شن از سینی بردارین و روشو با پودر قند و دارچین تزئین کنید. ( من این کارو نکردم )

این شیرینی کم شیرین است و من طرفدار این مدل شیرینی ها

امیدوارم دوست داشته باشین   887919_kissykissy.gif

منبع : مجله هنر آشپزی