آشپزی با الی گولو

دو پیازه آلو ( سیب زمینی) شیرازی
نویسنده : - ساعت ۱٢:۳٦ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/۱٢/۱٢
 

سلام دوستان روز و شبتون به خیر

یک بار من دستور یک دو پیازه اینجا گذاشتم بعدش یکی از دوستای گل شیرازیم این دستور را برام فرستادن و گفتن که اون غذا دو پیازه نیست. منم با تشکر از خواننده عزیز وبلاگم الهام جون یک شب این دو پیازه آلو را درست کردم. الان میذارمش چون به نظرم به درد این شب عیدی که همه در گیر خونه تکونی هستن و وقت غذا درست کردن ندارن خیلی میخوره .

بریم به ادامه مطلب طرز تهیه اش خیلی راحته ....


مواد لازم :

پیاز درشت یک عدد

سیب زمینی بزرگ یک عدد

رب 2 قاشق غذاخوری

نمک - زردچوبه - فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

آب را بذارین جوش بیاد و سیب زمینی را مکعبی خرد کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید تا کمی بپزه اما نه که نرم و له بشه ( من این روشو ترجیح میدم به این که سیب زمینی را بذاریم بپزه بعد مکعبی کنیم. زمان کمتری میبره پختش )
بعد  پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید بهش زردچوبه نمک فلفل و رب را اضافه کنید و تفت بدین. سیب زمینی مکعب شده را اضافه کنید و هم بزنید . اگه لازم بود کمی هم آب جوش بهش اضافه کنید  . بعد از 10 دقیقه دو پیازه شما آماده است.
پیاز این غذا هر چی بیشتر باشه بهتره . شیرازیها به سیب زمینی میگن آلو  بعد میگن دو پیازه آلو یعنی دو تا پیاز یک آلو .

مرسی از الهام عزیزم به خاطر این دستور خوب قلب