آشپزی با الی گولو

خورش پرتقال
نویسنده : - ساعت ۱٠:۳٧ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/۱٢/٦
 

 سلام به روی ماهتون دوستان گلم

تا حالا خورش پرتقال خوردین؟ من که دفعه اولم بود و وقتی دستورشو تو مجله سر آشپز دیدم از اونجا که دیدم همه موادشو دوست دارم زودی دست به کار شدم و امتحان کردم و تو این چند وقته سه بار درست کردم و خوردیم.  خورش خوشرنگ و خوشمزه ای است. امیدوارم شماهام خوشتون بیاد ازش

 

طرز تهیه در ادامه مطلب


مواد لازم:

سینه مرغ یک عدد

پیاز متوسط یک عدد

 هویج دو عدد متوسط

آب پرتقال طبیعی یک پیمانه

شکر 2 قاشق غذاخوری  ( اگه با غذای شیرین میونه ندارین کمتر بریزین )

آب لیمو ترش 4/1 پیمانه

آرد سفید یک قاشق غذاخوری

دارچین و فلفل سیاه  زعفران آب کرده و نمک به میزان لازم

خلال پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری ( من نداشتم )

یک عدد پرتقال فیله شده

خلال پسته و خلال بادام برای تزئین مقداری

 

طرز تهیه:

پیازهای نگینی شده را در تابه ای همراه با کمی روغن تفت دهید تا سبک بشن. سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدین. فلفل سیاه را در این مرحله اضافه و تفت دهید. هویج ها را پوست کنده و رنده و یا خرد کنید و به موادتون اضافه کنید. آرد را با آب پرتقال مخلوط کرده و به این مواد اضافه کنید و بذارین حدود 40 دقیقه با هم بپزن .

آب لیمو ترش را با شکر قاطی کنید زعفران دم کرده را هم به آن اضافه کنید و این مواد را به خورش اضافه کنید نمک را هم در این مرحله به خورش اضافه کنید. اگه خلال پوست پرتقال تلخی گرفته هم داشتین تو همین مرحله به خورش اضافه کنید .وقتی خورش شما جا افتاد و کم آب شد کمی دارچین کمتر از نصف قاشق چایخوری به خورش اضافه کنید . پرتقال های فیله شده را هم روی خورش بچینید و در قابلمه را بذارید تا کمی فیله ها نرم بشن نه که له بشن.

خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آنرا با خلال پسته  و خلال بادام تزئین کنید.

این عکس پائینی مال یکی از خورشهاست که درست کرده بودم یادم رفته بود توش هویج بزنم اما بازم خوشمزه بود. خودم فکر میکنم توی این خورش اگه آلو هم بزنیم خوشمزه میشه .

نوش جونتون باشه