آشپزی با الی گولو

کاپ کیک
نویسنده : - ساعت ۱٠:٠٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳٩٠/۱۱/٢٥
 

شب به خیر دوستان

بعد از عهد بوقی من دست به کار شدم و به امر خطیر شیرینی پزی اهتمام ورزیدم. ناگفته نماند که بعد از خوردن 2 تاشون کلی عذاب وجدان پیدا کردم و افسردگی گرفتم497017_pg_bubbles.gif. هر کسی را بهر کاری ساخته اند دیگه . الی گولو اهل شیرینی نیست.
این کاپ کیک ها را هم به مناسبت سپندار مذگان روز عشق ایرانی درست کردم

البته دوستام میگن چرا پف نکرده ! دلیل داره جوش شیرین کم زدم 6021_LaieA_013.gif. سری بعد قول میدم دستورو مو به مو  اجرا کنم


برای تهیه این کاپ کیک از وبلاگ لیلای شیکمو استفاده کردم 
خدا خیرت بده شیکموی عزیزم

بریم ادامه مطلب ....


مواد لازم:‌

شکر 1 پیمانه

آرد 2 پیمانه

شیر 1 پیمانه سر خالی

تخم مرغ 4 عدد

بکین پادر 2 قاشق چایخوری ( من اینم یک کم کمتر ریختم ! احساس شیرینی پز حرفه ای بهم دست داده بود410419_sochildish.gif )
جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری ( اینو دیگه واقعا خیلی کم ریختم )

کره 150 گرم یا یک پیمانه آب شده

وانیل 1 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی مقداری ( لیلا جون از کشمش استفاده کرده بود)

 

طرز تهیه:

ابتدا موادی که داخل یخچالن بذارین بیرون تا یک ساعتی بمونه و با محیط هم دما بشه.

فر را روشن کنید و روی حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت بذارین بمونه تا گرم بشه.

داخل قالب مخصوص مافین کپسول بچینید و کنار بگذارید

آرد را با جوش شیرین و بکین پادر مخلوط کنید و 3 بار الک کنید و کنار بگذارید .

تخم مرغ ها را در ظرف مناسب بشکنید شکر را اضافه کنید و با با همزن اینقده هم بزنید تا کشدار و سفید بشه . تقریبا 10 دقیقه طول میکشه این مرحله.

بعد آرد را به آرامی به موادتون اضافه کنید و تو این مرحله با لیسک در یک جهت به طور دورانی مواد را هم بزنید. وقتی آرد در مواد حل شد. شیر و کره آب شده را هم اضافه کنید و باز موادتون را هم بزنید تا صاف و یک دست بشن.

در این مرحله با قاشق از موادتون بردارین و داخل کپسولها بریزید تقریبا 3/2 کپسولها پر بشن کافیه . توی این مرحله من مقداری شکلات چیپسی هم روی موادم ریختم که البته وقتی کاپ کیکا پختن ته نشین شده بودن و تهشون شکلاتی شده بود.

به مدت 15 الی 20 دقیقه بذارین داخل فر تا کاپ کیکای  شما آماده بشن. بعد از 15 دقیقه در فر را باز کنید و یک خلال دندون داخل کاپ کیک فرو کنید اگه بهش چیزی از مواد کیک نچسبید یعنی آماده است . اگه چسبید بازبهش زمان بدین تا بیزه و مدام چکش کنید.

مافین های آماده را بعد از خنک شدن به آرومی از قالب در بیارین و داخل ظرف مورد نظرتون بچینید.

من کمی شکلات سفید  به طریق بن ماری  (روی حرارت غیر مستقیم بخار آب ) آب کردم با مقدار خیلی کمی کره مخلوط کردم  . اندازشو نمیدونم چون چشمی کار کردم. اما حتما شکلات سفید مرغوب استفاده کنید من شکلات نامرغوب هم استفاده کرده بودم و واقعا تفاوتشو این سری حس کردم.

بعد یک قاشق کوچولو شکلات آب کرده روی کاپ کیکام گذاشتم روشون را هم پر از این قلبا و ستاره های  خوراکی خوشگل کردم. 

دوستان ازم پرسیده بودن از کجا این قلبا را خریدم از مغازه دیدنیها روبروی سینما آستارا تو تجریش  

امیدوارم از این دستور خوشتون بیاد